Politica

Ioana Liţă, fără rivală în competiţia pentru şefia organizaţiei judeţene de femei a PSD

Având în vedere apropierea Conferinţei Judeţene a OF PSD Vâlcea, în această perioadă, se continuă procesul de reorganizare al fiecărei structuri locale, desfăşurându-se întâlniri cu doamnele şi domnişoarele social-democrate din toate zonele judeţului.
„Acţiunile desfăşurate până în prezent la Horezu, Voiceşti şi Bălceşti, sub coordonarea preşedintelui Ioana Liţă, au dovedit că suntem o organizaţie puternică, unită, cu femei care apreciază valoarea, pentru că reprezentantele celor 47 de localităţi şi-au exprimat dorinţa de a arăta că PSD este o forţă politică aflată permanent în slujba şi interesul celor mulţi, gata să ofere soluţii concrete în momentele de criză şi de tensiune socială”, se arată într-un comunicat transmis de biroul de presă al OF SD.
În document se mai arată că Aurora Gherghina, Cristiana Barbu, Veronica Onete, Adina Dobrete, Monica Beldiman şi Carmen Ilie au actualizat evidenţa membrelor PSD, au centralizat problemele ridicate de colegele lor, referitoare la reducerea locurilor de muncă şi diminuarea salariilor, referitoare la problemele din sănătate şi din învăţământ.
Întâlnirile s-au desfăşurat în prezenţa primarilor PSD, a liderilor locali, a tinerilor social democraţi, fiind prezidate de Ion Cîlea, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Vâlcea şi având ca obiective prioritare strângerea de semnături pentru moţiunea de cenzură şi proiectul „Solidaritate pentru demnitate”.
În această săptămână, mai informează femeile social-democrate din Vâlcea, sunt programate acţiuni cu reprezentantele din zona de nord a judeţului, iar la începutul lunii septembrie cu cele din municipiul Râmnicu Vâlcea.
După cum decurg lucrurile, este de aşteptat ca Ioana Liţă să nu aibă adversară în competiţia pentru preşedinţia OF SD Vâlcea. Dar chiar şi în condiţiile în care ar avea concurenţă în această luptă, ar fi puţin probabil ca aceasta să fie învinsă. Ioana Liţă este foarte cunoscută în teritoriu şi, de-a lungul timpului, a pus umărul decisiv la toate victoriile electorale importante ale PSD.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button