Liga II

Înecaţi în Cibin

* într-o nouă alcătuire, echipa din Zăvoi a capotat şi în etapa a III-a, astfel că a rămas fără niciun punct acumulat în actualul sezon

Nici în etapa a III-a, CSM Rm. Vâlcea nu a reuşit să-şi treacă în cont primele puncte din acest sezon, fiind învinsă în deplasare de Voinţa Sibiu, cu scorul de 2-1. Echipa din Zăvoi a evoluat însă pe Cibin într-o nouă alcătuire, în formula de start apărând nu mai puţin de 9 jucători noi, singurii din vechea gardă care au pătruns pe teren din minutul 1 fiind portarul Tufişi şi mijlocaşul Văidean.

Primul gol, încasat în secunda 50

„Municipalii” au început foarte prost meciul de la Sibiu, încasând un gol chiar în secunda 50, atunci când Voinţa a punctat la prima acţiune de atac, prin ex-vâlceanul Iulian Popa, care a înscris cu un şut plasat, din interiorul careului, după ce a fost lansat în adâncime de Radu Neguţ.şi a ajuns singur cu portarul Tufişi: 1-0. Echipa pregătită de Sorin Bucuroaia şi Dumitru Teleşpan a găsit cu greu drumul spre poarta adversă, dar până la urmă avea să egaleze chiar în finalul reprizei, mai precis în minutul 45, la singura ocazie clară de gol, atunci când tânărul Gogoşoiu a fructificat o centrare perfectă venită de la Fl. Sandu: 1-1.

Sibienii au fost mai norocoşi

Tufişi a făcut adevărate minuni după pauză, atunci când s-a opus în două rânduri în faţa „decarului” Neguţ. Fotbalistul sibian nu a mai ratat însă ţinta în minutul 64, atunci când a reluat în plasă o lovitură liberă executată de Forika şi prelungită de Apostol: 2-1. Ultimul sfert de oră al partidei a aparţinut vâlcenilor, care au avut câteva oportunităţi de a se întoarce acasă măcar cu un punct. În minutul 79, Văidean l-a pus serios la încercare pe portarul Lazăr, dar acesta a scos de sub transversală mingea şutată de fotbalistul vâlcean dintr-o lovitură liberă, de la 25 de metri. Presiunea s-a accentuat şi mai mult după minutul 82, atunci când sibianul Beza a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene. Gogoşoiu a irosit ultimele ocazii ale CSM-ului, mai întâi şutând milimetric pe lângă poartă din 11-12 metri, iar apoi reluând cu capul o minge din careul de 6 metri, care a fost reţinută de goal-keeper-ul sibienilor.
Au evoluat pentru CSM Rm. Vâlcea: Tufişi – Tomozei, Diţă, Posteucă, Fl. Sandu – Balauru (Vasile ’62), Văidean (Fl. Pârvu ’85), Cr. Bratu, Ganea – Rădulescu (Kutlacek ’46), Gogoşoiu.

Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button