Liga II

Sorin Bucuroaia a condus echipa la Sibiu

* antrenorul Laurenţiu Tudor n-a putut să-şi rezilieze contractul cu FC Snagov şi nu va mai veni la Vâlcea
* în această săptămână, în staff-ul tehnic al CSM-ului ar putea fi cooptat şi Mihai Stoica, unul dintre foştii antrenori ai grupării ilfovene

Deşi iniţial s-a zvonit că noul tehnician al echipei vâlcene trebuia să fie tânărul Laurenţiu Tudor, care a şi condus săptămâna trecută, mai precis marţi, 7 septembrie, un antrenament în Zăvoi, mutarea nu s-a mai produs. Actualul antrenor al echipei FC Snagov nu şi-a putut rezilia contractul cu echipa ilfoveană, care e susţinută financiar de primarul Apostol Muşat, nimeni altul decât unchiul lui Laurenţiu Tudor.
În aceste condiţii, la Sibiu, pe banca tehnică a CSM-ului a stat Sorin Bucuroaia, cel care a condus săptămâna trecută antrenamentele echipei vâlcene. Cum însă acesta nu are licenţa necesară pentru Liga a II-a, pe foaia de joc, ca antrenor principal, va fi trecut tot Dumitru Teleşpan, care îl ajută pe Bucuroaia la şedinţele de pregătire.
Din câte se pare, în zilele următoare se va oficializa însă cooptarea în staff-ul tehnic al CSM-ului a lui Mihai Stoica, unul dintre foştii antrenori ai echipei FC Snagov.

Costică-Vâlcea, alături de acţionarul Rufu

La meciul pe care CSM Rm. Vâlcea l-a susţinut sâmbăta trecută la Sibiu a fost prezent şi Gheorghe Constantin. Din câte se pare, noul finanţator al echipei din Zăvoi, Cătălin Rufu, l-ar dori pe fostul şef al CCA în funcţia de preşedinte. În urmă cu şase ani, mai precis în 2004, pe vremea când conducea AJF Vâlcea, Costică-Vâlcea a pus umărul la înfiinţarea CSM-ului, alături de Mircia Gutău şi Dan Mazilu.

Iulică Popa, precum Boroiban şi Curtuiuş

CSM a primit iarăşi gol din partea unui jucător care a evoluat cândva în Zăvoi, Iulian Popa deschizând scorul în minutul 1. Fost jucător la CSM până în toamna lui 2009, Popa a călcat astfel pe urmele altor fotbalişti trecuţi prin Râmnic, Laurenţiu Boroiban şi Marius Curtuiuş, care au izbutit să marcheze deja în poarta CSM-ului, în primele două etape din acest sezon. Aşa cum se cunoaşte, Boroiban a înscris două goluri pentru Gaz Metan CFR Craiova, iar Curtuiuş a punctat pentru Arieşul Turda.

Piteşteanul Nicolae Diţă, căpitan la Sibiu

Antrenorii Sorin Bucuroaia şi Dumitru Teleşpan au luat decizia ca în meciul de la Sibiu să-i încredinţeze banderola de căpitan fundaşului ex-piteştean Nicolae Diţă (care va împlini pe 11 octombrie vârsta de 35 de ani). În acest moment, CSM Rm. Vâlcea mai are în lot un alt jucător argeşean, Liviu Hapaină (32 de ani), care a stat însă doar pe banca de rezerve la Sibiu. În urmă cu o lună, Hapaină şi-a reziliat contractul cu ALRO Slatina după o neînţelegere cu preşedintele Jean Niţulescu.

Timişorenii Ganea şi Sandu, titulari cu Voinţa

Mijlocaşul Adrian Ganea şi fundaşul Florin Sandu (ambii în vârstă de 23 de ani) au fost împrumutaţi de FC Timişoara în Zăvoi până la sfârşitul sezonului, după ce iniţial se vehiculase că aceştia ar putea ajunge la Unirea Urziceni. Cei doi fotbalişti au evoluat deja pentru CSM Rm. Vâlcea în meciul de la Sibiu, acolo unde au bifat toate cele 90 de minute de joc.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button