Acasă Diverse ”Handbalul de înaltă performanță la Vâlcea a început odată cu venirea sa...

”Handbalul de înaltă performanță la Vâlcea a început odată cu venirea sa la poalele Capelei!” La mulți ani, Maria Torok Duca!

968
0

Azi (luni, 25 ianuarie), e zi de sărbătoare în sportul vâlcean și cel românesc. Maria Torok Duca, cea mai valoroasă handbalistă a Vâlcii și a României, se află la ceas aniversar. Mori Torok împlinește 62 de ani. Nimeni nu a uitat-o. Încă de la primele ore ale dimineții pe rețelele de socializare au început să curgă mesaje de felicitare la adresa fostei mari sportive. Printre cei care au felicitat-o s-a regăsit și cel mai longeviv șef de club din România, președintele Oltchim-ului, Ioan Gavrilescu.

”Mori Torok, o mare handbalistă! După părerea mea, cea mai valoroasă din ultimii 40 de ani. Un caracter remarcabil și o educație desăvârșită. De ziua ei îi doresc multă sănătate și împliniri alături de cei dragi! Să nu uităm că handbalul de înaltă performanță în Vâlcea a început odată cu venirea sa la Rm. Vâlcea, în vara anului 1982. Cu mulțumiri și respect, La mulți ani, Mori dragă!”, a fost mesajul special transmis de Ioan Gavrilescu. La mulți ani și mulțumiri pentru tot ce ați oferit handbalului vâlcean!