Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

Frâncu mai are de înfiinţat doar structuri de homosexuali şi lesbiene

francu prima• în rest, le-a creat cam pe toate, de la cadeţi, până la pensionari

Emilian Frâncu, preşedintele interimar al PNL Râmnicu Vâlcea, îşi ia poate prea în serios noua sa funcţie. Parlamentarul face eforturi incredibile pentru ca organizaţia pe care o conduce să ajungă să funcţioneze precum Tour de I’Ile, celebrul ceas realizat de Vacheron Constantin. Ori, aşa ceva, ştim cu toţii, nu este posibil.

Pentru a-şi vedea împlinit visul, zilele trecute, Emilian Frâncu a creat chiar şi Senatul PNL Râmnicu Vâlcea, numindu-l preşedinte pe Jean Decuseară. Foarte frumos! Vă daţi seama, o astfel de structură în Partidul Naţional Liberal mai există doar la nivel naţional. În paralel, liderul PNL a reînfiinţat şi organizaţia de cadeţi, structură, de asemenea, unică în ţară la nivel de filialele locale. Emilian Frâncu a mai creat structuri de pensionari, doctori, ingineri, şi are de gând să pună bazele unei filiale de muncitori. Cu foarte multă îngrijorare ne gândim – ce urmează? PNL Homosexuali şi PNL Lesbiene, care vor colabora foarte strâns cu PNL Preoţi şi PNL Maici, sub sloganuri precum „uniţi în diversitate” sau „avem loc cu toţii în biserică”? Să sperăm că nu, Doamne fereşte!
Să sperăm că Dumitru Cumpănaşu, noul preşedinte al Departamentului Social din cadrul PNL Râmnicu Vâlcea, se va opune cu succes unei iniţiative în acest sens, dacă se va ajunge atât de departe.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button