Liga V

Formaţia primarului Boiangiu a schimbat liderul în seria a IV-a

De ce s-au temut, n-au scăpat! După ce săptămâna trecută s-au bucurat de insuccesul Olteţului în partida cu Real Cernişoara, a venit şi rândul popeştenilor să sufere. Au stat pe primul loc în seria a IV-a doar cât să-şi facă poză cu clasamentul. În runda de duminică, 30 mai, au fost detronaţi de Ştiinţa Grădiştea, o formaţie mult schimbată faţă de turul campionatului.

Primarul Ilie Boiangiu a făcut un stadion de Liga a III-a la Grădiştea, iar acum vrea să formeze şi o echipă competitivă. Primul pas a fost făcut, Ştiinţa evidenţiindu-se după ce a reuşit să învingă echipa care nu mai suferise decât trei înfrângeri în acest campionat.
Cătălin Sima şi compania au forţat încă din start deschiderea scorului, pentru că un egal nu-i avantaja, dar au fost lipsiţi de şansă. Mingea s-a oprit de câteva ori în bară, alte câteva ocazii fiind ratate de popeşteni, care pe final de partidă s-au avântat în atac, pentru a înscrie golul izbăvitor. Până la urmă, însă, gazdele au fost cele care au deschis scorul. Se întâmpla cu vreo cinci minute înainte de final. Ştiinţa şi-a majorat apoi avantajul la 2-0, meciul s-a încheiat şi s-a declanşat petrecerea. Niţă şi Marian Păun, autorii celor două reuşite ale întâlnirii, au adus bucuria în tabăra gazdelor şi totodată în cea a Olteţului Zătreni.
„AS 2009 Popeşti ne-a învins în tur la o diferenţă de vreo 10 goluri, iar Olteţul Zătreni cu 8-0. În aceste condiţii, nu aveam nici un fel de simpatie pentru vreuna dintre echipe. Ne-am dorit revanşa, am vrut doar să ne reabilităm după acel eşec şi am reuşit. Ne-am apărat corect şansele în faţa echipei din Popeşti. Oaspeţii au avut mai multe ocazii, dar fotbalul se joacă pe goluri şi noi am marcat de două ori. Nu a existat nici o primă specială pentru acest meci. Am băut o bere după meci şi atât. Ne-am bucurat pentru succesul obţinut”, a spus primarul din Grădiştea, Ilie Boiangiu, care a mai afirmat că deocamdată nu s-a stabilit nimic în privinţa unei posibile colaborări între echipa sa, Ştiinţa şi formaţia din Zătreni, în cazul în care Olteţul va promova în Liga a IV-a. „Avem o relaţie bună cu echipa din Zătreni. Au existat la un moment dat unele discuţii, să-i sprijinim pe cei de la Olteţul în cazul în care vor promova. Dar deocamdată campionatul nu s-a încheiat şi nu putem vorbi despre vreo înţelegere. Oricum, eu îmi doresc să-mi promovez comuna şi m-am bucurat că a câştigat echipa mea meciul cu AS 2009 Popeşti, nu neapărat pentru că astfel i-am ajutat pe cei din Zătreni”, a conchis primarul din Grădiştea. (Simona SIMA)

Articole Similare

5 Comments

 1. din pacate am ajuns sa stam la mana altora pentru a putea promova noi(as 2009 popesti).asteptam ca cele 2 etape care au ramas de disputat sa se joace numai pe teren si de ce nu asteptam si decizia ajf-ului in privinta meciului dintre as 2009 popesti si juventus roiesti unde cei de la roiesti au folosit 3 jucatori care in decursul unui an competitional au fost transferati de 3 ori,acum asteptam ca ajf-ul sa-si recunoasca vina,aceea de a valida aceste transferuri si a ne declara invingatori la masa verde,lucru greu de crezut.

 2. raspuns pt „suporter pentru sport” din articolele anterioare
  Serbane,incep cu un proverb care ti se potriveste perfect”Capra moare de raioasa,dar tot cu coada-n sus”.Care e problema ta daca postasul are mai multe functii,cinste lui ca stie sa le faca pe toate(tu nu sti nici sa bati un cui in gard,noroc cu politica ca ai un loc de munca).
  „Spaga” aia de care zici tu o lasam de bunavoie pt ca el ne vorbeste frumos nu ca tine care ai jignit mai mult de jumatate din comuna.Si daca primaria nu a dat bani la fotbal postasul a dat din „spaga” aia care zici tu,spre deosebire de tine care atunci cand ai fost la conducerea primariei ai dat numai din banii platitorilor de taxe,prin mijloace numai de tine stiute(vorba vine ca mai stiu si altii).Nici macar nu sti sa te controlezi si atunci cand scri sa numai folosesti cuvinte ca:”tradator,spaga,fiu al satalui,brandul,etc” cuvinte pe care nu mai tu le ai in vocabular si pe care le folosesti in mod constant.
  Si daca tot am inceput cu un proverb hai sa inchei tot cu un proverb care ti se potriveste de minune:”Cainele moare de drum lung,si prostul de grija altuia”!

 3. domnule primar,felicitari pt victorie da s stiti k vorbele d-vs adresate unui coleg si anume MUJA nu o sa va vina bine kand o sa veniti la popesti! dovada de primar fara bun simt…

 4. cine esti ma tu deeds asta????c draq va luati toti ma de serban?????mai taceti draq o data din gura…nici acum nu aveti loc de el????lasati`l in pace si nu va mai luati de el….cine mai spune ceva despre el pe site aici ins ca e un om prost….

 5. Prost esti tu Daciene ca ii iei mereu apararea dar e normal ca aveti aceleasi caractere si hai sa-ti spun si tie un proverb „Ce se aseamana se aduna”

Lasă un răspuns

Back to top button