Acasă Liga III Flacăra, remiză cu Sporting Roșiori. ”Olarii” au înscris de trei ori în...

Flacăra, remiză cu Sporting Roșiori. ”Olarii” au înscris de trei ori în prima repriză

524
0

Miercuri, 3 martie, Flacăra Horezu a disputat a șaptea partidă de verificare din pauza de iarnă. ”Olarii” au întâlnit-o, în deplasare, pe Sporting Roșiori, cea de-a treia clasată din Seria a VI-a a Ligii a III-a. În prima repriză jocul a curs în favoarea formației vâlcene, care a reușit să înscrie de trei ori. Marian Ion, Radu Dobrescu și Ionuț Simeanu au dus scorul la 3-0. Gazdele au avut o lovitură de pedeapsă ratată pe final de repriză. În partea secundă, Sporting a restabilit echilibrul pe tabelă. Căpitanul teleormănenilor, Florin Radu, a realizat hattrick-ul. Horezenii au contestat două dintre reușitele gazdelor, penaltiul acordat de arbitri Sportingului și un alt gol, care de fapt nu ar fi fost gol, mingea fiind respinsă în corner de către Trașcă.

Am făcut un joc bun în prima repriză. În partea secundă am făcut schimbări, au fost și niște decizii ale arbitrilor neconforme cu realitatea, însă nu vreau să mă leg acum de arbitraj. Important este că ne-am făcut antrenamentul. Toate meciurile pe care le-am avut au fost bune, destul de grele. Am vrut să văd exact unde suntem. Mi-am făcut o părere despre nivelul lotului și calitățile pe care le au jucătorii. Sunt tineri care pot progresa, dacă se implică să muncească. Sunt jucători buni, care pot să facă față nivelului. Dar… vom vedea. Campionatul e altceva, mult mai greu. Mai avem mult de lucru. În returul acesta urmează să evaluăm foarte bine lotul, apoi, din vară, vedem ce ne mai trebuie, ce e de făcut. O să aibă șansă să joace toți jucătorii”, a spus antrenorul Flacărei, Gabi Mangalagiu, după testul cu Sporting Roșiori.

Tehnicianul Flacărei a început acest joc cu: Denis Vlădoi (care a avut o evoluție bună între buturi) – Mihăescu, Bălan, Moldovan, Bîrziche – Grosu, Pencea, Comănescu, M. Ion, Simeanu și Dobrescu. Au mai intrat: Horumbă, Trașcă, Pușcașu, Dinu, Mihalache, Ruican, Chelcea, Pîlșoiu, Vartolomei, Nuță, Turcin. A absentat Raul Nistor, care nu s-a putut învoi de la școală (după cum se cunoaște, el e profesor de educație fizică și sport).