Acasă Liga III Flacăra Horezu a deschis seria meciurilor amicale cu o victorie. Jucători de...

Flacăra Horezu a deschis seria meciurilor amicale cu o victorie. Jucători de la Chișineu Criș, Foresta Suceava și Unirea Ungheni au ajuns în Treapt

1064
0

Miercuri, 8 februarie, Flacăra Horezu a disputat o primă partidă de verificare. Pe terenul sintetic din Zăvoi, ”cocoșii” au dat piept cu campioana de iarnă din Liga a IV-a vâlceană, Sparta Rm. Vâlcea. Confruntarea s-a încheiat favorabil grupării din Treapt: 3-2. Elevii lui Adrian Popa și Marian Deaconescu au marcat toate cele trei goluri în prima repriză. Moise, Petruș Pintilie și Stanciu au punctat pentru Flacăra. Râmnicenii au redus din diferență în partea secundă, prin Andrei Streinu și Vali Mihalcea.

”Am întâlnit o echipă foarte bună, aflată pe primul loc în Liga a IV-a. A fost un antrenament bun pentru ambele formații. Ne bucurăm pentru realizările din acest joc. A fost primul nostru meci amical din această perioadă. Sunt mulți jucători noi, durează până îi integrăm, dar toată lumea a fost deschisă la joc, a muncit și chiar vreau să-i felicit pe băieți pentru atitudine. Nu e ușor, am pierdut 10 jucători, dar ne-am înhămat la luptă și sperăm să o ducem cu bine, la capăt. Avem mulți copii, jucători tineri, cărora le-am dat șansa să joace. Marea majoritate provin din cadrul centrului de copii și juniori. Încercăm să le dăm și lor șanse. Sunt copii serioși, de viitor, sperăm să-i integrăm cât mai bine”, a declarat Adrian Popa, antrenorul-jucător de la Flacăra, după jocul amical cu Sparta. Pentru ”cocoși” urmează un alt test cu o echipă de Liga a IV-a, sâmbătă, cu Minerul Berbești.

În altă ordine de idei, Horezu a încercat să acopere pierderile suferite. Au plecat 10 jucători. Printre ei: Cătălin Păușescu (la Dăești), Florin Sandu, Ionuț Cioinac (Dăești), Vlad Mocioacă (Alexandria), Alex Dușmanu (la Ungheni), Radu Dobrescu (la Dinamo), Răzvan Dinu (Costești), Ovidiu Popescu și Adrian Bărbuți (SCM Rm. Vâlcea). Au venit, deocamdată: Radu Bîrzan (de la Dăești), Cristi Moldovan (Odorheiu Secuiesc), Mirică (de la Foresta Suceava), portarul Andrei Gogete (de la Bascov), Vrabie (mijlocaș central, junior 2002, de la Unirea Ungheni), Moise (mijlocaș lateral, de la Crișul Chișineu Criș).

Sparta, amical anulat cu Drăgășani

”Am avut un minicantonament, cu câte două antrenamente pe zi. A fost totul foarte bine, am ieșit din acest ministagiu fără probleme medicale. Se simte un pic oboseala. Prima repriză cu Horezu le-a aparținut adversarilor. Am ratat. Noi am fost cu ratările, ei cu golurile. În partea a doua am echilibrat jocul, au schimbat și ei, au avut mulți tineri, dar antrenamentul a fost unul reușit. În week-end ar fi trebuit să mai jucăm un amical la Drăgășani, dar am înțeles că acolo a fost vremea mai aspră, a nins, a înghețat și nu se poate juca. Dacă nu găsim altă variantă, e posibil ca următorul meci să fie cel din Cupă, de la Șirineasa”, a precizat Romeo Chelcea, oficialul de la Sparta.