Liga III

FC Oltchim îşi schimbă din nou antrenorul

* Vlădoi a fost demis
* revine Deaconescu?

Finalul turului de campionat la Liga a III-a a adus noi schimbări la nivelul conducerii tehnice a FC Oltchim. Zilele trecute preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului chimist, Mihai Diculoiu, a decis să facă din nou schimbări pe banca echipei de Liga a III-a. În locul antrenorului-jucător Marius Vlădoi este posibil să fie numit ca principal la FC Oltchim, Marian Deaconescu, cel care fusese înlăturat de conducere de la cârma echipei chiar în debutul sezonului, după un meci de Cupa României, cu Ghecon Lăpuşata. „La doar 26 de puncte obţinute, pot spune că sunt nemulţumit de parcursul echipei din turul campionatului. Au existat rezultate în afara celor în care speram. Au pierdut cu Ralbex Turcineşti, au mai avut şi alte înfrângeri, au primit multe goluri şi nu sunt mulţumit. Pentru că n-a convins şi nu există disciplină la echipă, Vlădoi nu va mai fi antrenor principal”, şi-a motivat Mihai Diculoiu decizia de a face din nou schimbări pe banca tehnică.

„Dacă mi se propune, voi accepta să revin ca antrenor la echipa de Liga a III-a a Oltchimului pentru că lucrez la acest club şi dacă se apelează la serviciile mele, nu pot să refuz. A existat o propunere de a reveni pe banca Oltchimului şi după meciul cu ALRO Slatina, însă atunci am spus că nu voi da curs ofertei decât din iarnă”, a precizat şi Marian Deaconescu vizavi de o posibilă reinstalare pe banca Oltchimului.

Cel înlocuit, Marius Vlădoi, nu s-a arătat nici surprins şi nici dezamăgit de decizia conducerii clubului, apreciind că: „Eu o să-mi fac în continuare datoria la clubul Oltchim la fel ca şi până acum, acolo unde voi fi solicitat. Dacă se apelează în continuare la serviciile mele, bine, dacă nu, eu îmi văd de treaba mea ca jucător. Nu e nici un fel de problemă. Eu vreau în primul rând să-mi fac datoria ca jucător, ca portar. Nu am de ce să fiu supărat pentru decizia conducerii. N-am ţinut cu tot dinadinsul să fiu antrenor la FC Oltchim. Am ajuns în postura asta printr-o anumită conjunctură, într-un moment în care nimeni n-a vrut să se implice. Consider că a fost o experienţă frumoasă şi bună pentru mine. Am intenţionat să termin turul de campionat, să fie totul bine. Suntem pe plus 2 la adevăr, dar se putea să terminăm şi mai sus în clasament. Au fost, însă, unele greşeli care ne-au împiedicat să ne numărăm printre fruntaşe”. „Mi se pare normal să vină la FC Oltchim un antrenor din interiorul clubului, care cunoaşte potenţialul echipei. Dacă va fi Marian Deaconescu, nu vor fi probleme, pentru că e tot de-al nostru, din interiorul clubului. Important e să fim noi sănătoşi, să ne meargă bine”, a încheiat „Ţeţe” Vlădoi.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button