Acasă Liga III Fără trei jucători de bază, Flacăra a făcut un joc mai bun...

Fără trei jucători de bază, Flacăra a făcut un joc mai bun decât precedentele, la Avrig. Rezultatul, nefavorabil

415
0

Vineri după-amiază, Flacăra Horezu a întâlnit, în deplasare, lidera Seriei a VII-a a Ligii a III-a, pe Viitorul Șelimbăr. Gazdele erau favorite clare la câștigarea jocului. Și-au respectat blazonul. S-au impus la scor de neprezentare, cu 3-0. ”Olarii” au fost învinși, prima dată, din penalti. Formația pregătită de Florin Maxim a deschis scorul în minutul 23, prin Adrian Cîrstean. Pe final de repriză, gazdele și-au dublat avantajul. Daniel Tătar a marcat pentru 2-0 în minutul 43, rezultat înregistrat și la pauză.

În partea secundă, în minutul 71, echipa din fruntea ierarhiei a mai punctat o dată, prin Andrei Roșu, dintr-o poziție suspectă de off-side: 3-0. Contrar rezultatului, ”olarii” au făcut un joc bun, mai bun decât precedentele două din 2021. Au avut și câteva oportunități de a înscrie, însă, clar, nu puteau emite pretenții la câștigarea meciului. În această partidă, Gabi Mangalagiu nu s-a putut baza pe trei jucători importanți. Au absentat Bălan și Simeanu, din cauza unor probleme medicale, dar și Ion Marian, suspendat după meciul cu Cisnădie.

În urma înfrângerii de la Avrig, Flacăra a mai picat un loc în clasament. De pe 5, a ajuns pe 6, fiind devansată de CSM Deva, formația pregătită de Ștefan Nanu, care, în această rundă, a câștigat cu scorul de 2-0 partida cu Jiul Petroșani. Vineri, 26 martie, în Seria a VII-a s-au mai înregistrat rezultatele: Viitorul Dăești – Gilortul Tg. Cărbunești 1-1 și Gaz Metan Mediaș 2 – Măgura Cisnădie 0-1. Sâmbătă, 27 martie, este programat ultimul joc al etapei, în Zăvoi, între Minerul Costești și FC Hermannstadt 2.