Administratie

Edilul Gheorghe Ciucă intenţionează să construiască 200 de locuinţe ANL la Olăneşti

2011 se anunţă a fi un an de bun augur pentru o parte dintre tinerii care locuiesc în staţiunea Băile Olăneşti, aceştia urmând a avea posibilitatea de a se muta într-o casă nouă, odată cu încheierea lucrărilor la blocul de locuinţe sociale. În plus, edilul Gheorghe Ciucă ne-a mai precizat că intenţionează să extindă oraşul, prin construirea unui cartier cu 200 de apartamente prin Agenţia Naţională de Locuinţe, în zona Epureşti. Administraţia publică locală mai vizează şi amenajarea unui spaţiu de agrement, în zona Tisa, pe o suprafaţă de patru hectare. Printre obiectivele incluse în acest nou proiect care va fi elaborat în perioada următoare se regăsesc şi câteva baze sportive, astfel încât turiştii, dar mai ales sportivii să ia cu asalt staţiunea în perioada precompetiţională, atunci când aceştia efectuează cantonamente specifice de pregătire. „Ar mai fi de precizat faptul că oraşul Băile Olăneşti este parte componentă a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară APA Vâlcea, condusă de primarul Ilie Amuzan din Călimăneşti. Prin acest program european, staţiunea noastră ar urma să beneficieze, conform acordului, de 15 milioane de euro, care vor fi alocate pentru reabilitarea sistemelor de apă şi canalizare. Pe deoparte, se va rezolva problema instalaţiilor care sunt degradate şi subdimensionate în oraş, iar pe de alta se va extinde reţeaua de apă în zona Cheia, acolo unde, după cum cunoaşteţi, nu există în acest moment canalizare şi nici un sistem centralizat de aducţiune de apă”, a precizat liberalul Gheorghe Ciucă. (L.C.)

Articole Similare

One Comment

  1. D-l Ciucă vorbeste doar despre Olanesti doar ca statiune si atat.Uita ca totusi unitatea administrativa Baile Olanesti nu inseamna doar locuinte sociale, zone de agrement , apa si canalizare asa cum faceti mentiunea in acest articol, ci si drumuri, mai ales decare d-l primar a uitat in totalitate ca fiind ale statiunii Olanesti, „staiune de renume european”asa cum mentiona intr-un articol mai vechi .
    D-l primar are informatii despre unele drumuri din orasul Baile Olanesti, mai exact drumuri din Olanesti sat ? Exemplu cel mai relevant este str.Pârâiaşului. Daca d+l primar ar trece pe acolo nu ar mai putea face comparatia cu o statiune europeana ci ar putea spune ca suntem undeva prin anii ’50 , fara canalizare , noroi pana la glezne si multe altele. Cam toate aceste drumuri adiacente cailor de acces principale arata la fel: gropi , noroi cat cuprinde si lipsa canalizarii pentru apele pluviale. As vrea sa vad daca edilul , marele edil ia masuri in acest domeniu, ca pe urma sa poata aparea cu un articol in care sa mentioneze si ca aceste aspecte au fost solutionate

Lasă un răspuns

Back to top button