Fără categorie

Drăgășăneanul Alex Dandea va îmbrăca tricoul alb-vișiniu. A semnat cu Rapid!

Fotbalistul drăgășănean Alexandru Dandea a părăsit prima scenă fotbalistică a țării. Speră ca doar temporar, iar la finalul sezonului să promoveze cu noua echipă în Liga I. Dandea s-a despărțit de Astra Giurgiu, pentru care jucase, în acest sezon, cinci meciuri, și a semnat un contract valabil pe un an cu FC Rapid, din Liga a II-a. Alex a fost prezentat deja la noua echipă.

”Am venit cu gânduri mărețe, să ajungem în Liga 1, unde îi stă bine Rapidului, unde merită să fie, pentru că este o echipă de tradiție, o echipă cu milioane de români în spate și îmi propun să pun și eu umărul la această promovare. N-a fost o decizie grea să las prima ligă pentru Liga 2, pentru că întotdeauna mi-am dorit să îmbrac tricoul Rapidului. Familia m-a îndemnat să vin aici, tatăl meu este foarte fericit pentru că Rapid este echipa pe care o iubește din copilărie și pentru mine a fost o decizie foarte ușoară”, a declarat Dandea, la semnarea contractului cu gruparea ”alb-vișinie”.

După cum se cunoaște, în lotul Rapidului se mai regăsesc alți trei vâlceni: Pănoiu, Mocioacă și Neacșu. Dintre ei, Pănoiu și-a câștigat locul în primul 11. Mocioacă a apărut, în ultima perioadă, pe raport, pe lista rezervelor.

Articole Similare

Back to top button