Acasă Fotbal Raul Rusescu a revenit în Liga I. Săptămâna viitoare ar putea fi...

Raul Rusescu a revenit în Liga I. Săptămâna viitoare ar putea fi adversarul fostei echipe, FCSB

219
0

După câteva luni de pauză, Raul Rusescu a revenit pe teren. Nu în Turcia, ci în România. Va juca pentru o echipă de Liga I. Fotbalistul vâlcean, format de Cristi Bora (care-i este și naș), a semnat cu Academica Clinceni, acolo unde-i va avea ca și coechipieri pe doi foști colegi de la FCSB, Cristi Tănase și Florin Gardoș. Raul ar putea debuta pentru Clinceni chiar în meciul cu FCSB, programat săptămâna viitoare, pe 19 octombrie (de la ora 21.00).

”A semnat și Raul. Acum trebuie să-l aducem la un nivel și mai bun de pregătire. Suprinzător pentru mine, el e la un nivel bun, ceea ce denotă că este un profesionist. S-a antrenat destul de bine în ultima perioadă și mă bucur că nu plecăm de la zero. Sper ca experiența și valoarea lui să ne ajute în ceea ce ne dorim noi să facem aici. A avut și alte oferte. Pentru el prioritar era să meargă în străinătate, dar sunt aici jucători (Gardoș, Tănase) și eu, ca antrenor, care am avut o relație foarte bună cu el. Au fost factori pozitivi în această repatriere a lui Raul”, a declarat, pentru Digi Sport, antrenorul echipei Academica Clinceni, Ilie Poenaru.

Rusescu (FOTO: Facebook Raul Rusescu) a jucat ultima dată pentru Giresunspor, formație de care s-a despărțit nu tocmai pe cale amiabilă. Raul și-ar fi dat clubul în judecată și ar urma să primească restanțe salariale de 250.000 de euro.