Alte sporturi

Directoarea Mihaela Truşcă afirmă că,

Antrenorul Cristian Achim este cel mai titrat antrenor care şi-a desfăşurat activitatea la CSŞ Rm. Vâlcea

CSM Oradea, echipa pregătită în momentul de faţă de fostul antrenor al CSŞ Rm. Vâlcea, Cristian Achim, a întâlnit recent Energia Rovinari. Partida din Campionatul Naţional de baschet masculin rezervat Diviziei A s-a terminat cu victoria bihorenilor. Urmărind fiecare meci disputat de gruparea pregătită de fostul său coleg, Mihaela Truşcă şi-a exprimat punctul de vedere cu privire la evoluţia băieţilor lui Cristian Achim. Directoarea consideră că tehnicianul vâlcean a demonstrat de-a lungul timpului, prin performanţele sale, că este cel mai titrat antrenor care şi-a desfăşurat activitatea în cadrul Clubului Sportiv Şcolar din Râmnic.
„Chiar am vorbit cu Cristi cu câteva zile înainte de joc şi nu credea că va câştiga pentru că, cel mai bun jucător al său, un american, era accidentat şi nu putea să evolueze în acest meci. Chiar şi în aceste condiţii, echipa sa a reuşit să obţină victoria în faţa unei grupări foarte puternice. În sferturile 3 şi 4, Cristi l-a folosit pe vâlceanul Vasile Ştefan, care, a marcat mai multe coşuri de trei puncte într-un moment cheie. La un moment dat, toată sala s-a ridicat în picioare şi vreau să vă spun că, m-am simţit mândră de faptul că, un fost coleg a reuşit să ajungă atât de departe”, ne-a declarat Mihaela Truşcă.
De precizat este că, în afară de Vasile Ştefan, antrenorul Cristian Achim l-a mai introdus pe teren în meciul cu Energia Rovinari şi pe vâlceanul Rareş Paşca, baschetbalistul având de asemenea o evoluţie remarcabilă.
„Cristi a rămas acelaşi coleg apropiat de noi, iar de fiecare dată când vine la Rm. Vâlcea, trece pe la club şi apoi merge să îşi vadă fosta echipă. Ultima dată când ne-a vizitat, l-a felicitat personal pe antrenorul Marius Băluţă pentru medalia de aur câştigată recent de elevul său”, a subliniat directoarea Mihaela Truşcă. (O.D.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button