Politica

Deputatul Mazilu spune că a demisionat din PSD pentru că nu a avut de ales

Deputatul Dan Mazilu a demisionat în prima parte a acestei săptămâni din PSD. Parlamentarul şi-a justificat gestul explicând că, de mai multă vreme, se simţea marginalizat, adesea el aflând de la ziarişti de diverse acţiuni ale partidului.

Însă, cea mai mare nemulţumire a sa a fost aceea că, din postura de social-democrat, nu putea face mai nimic pentru alegătorii săi. În nenumărate rânduri, deputatul Dan Mazilu s-a zbătut să atragă fonduri pentru lucrările de investiţii necesare în localităţile pe care le reprezintă în Parlament, dar pentru că era reprezentant al Opoziţiei, eforturile sale erau inutile. 
Mazilu crede că, trecând la independenţi, acum are măcar şansa de a-i ajuta pe primari şi pe cetăţeni. „La PSD, mă simţeam inutil. Nicio propunere de-a noastră nu trecea, ori eu simt că am nişte obligaţii faţă de comunităţile din zona Bălceşti. Trebuie să obţin fonduri pentru proiectele de investiţii ale primarilor. Măcar acum am această şansă. Numai cine nu vrea nu înţelege gestul meu. Nu mi-e deloc uşor, dar nu am de ales. Am promis ceva şi trebuie să fac tot ceea ce pot pentru a mă ţine de cuvânt faţă de oameni”, ne-a declarat Dan Mazilu.

Articole Similare

2 Comments

  1. POI DACA E MAFIA PDL LA PUTERE CRED SI EU CA UN SOCIAL-DEMOCRAT NU PUTEA AVEA CASTIG DE CAUZA IN FATA LOR.EU INTELEG GESTU DOMNULUI MAZILU.AICI ARATA CA ARE CARACTER SI CA DACA A PROMIS CEVA FACE ORICE SA-SI TINA PROMISINUEA

  2. Domnule Deputat Mazilu, nu am stiut pe cine votàm. Esti un om las si cu douà fete. De ce incerci sà ne minti iarà, dacà ai trecut la independenti va curge miere, nu domnule te vei convinge. Pàcat si regretàm pentru votul care ti l am incredintat. Fài pe plac lui Bàsescu, si uitàne pe noi. Nu dorim sà te mai vedem la fatà.

Lasă un răspuns

Back to top button