Acasă Politica Deputatul Eugen Neaţă a revenit în funcţia de vicepreşedinte al Comisiei pentru...

Deputatul Eugen Neaţă a revenit în funcţia de vicepreşedinte al Comisiei pentru Muncă şi Protecţie Socială

68
0

În structura Executivului au apărut schimbări odată cu instalarea Guvernului Ciucă. Şi în Comisia pentru Muncă şi Protecţie Socială s-au produs ”mişcări de trupe”. Deputatul PSD vâlcean Eugen Neaţă a revenit în funcţia de vicepreşedinte al acestei comisii.
”Domeniul muncii şi protecţiei sociale este unul de maxim interes pentru social-democraţii de pretutindeni. La acest nivel al societăţii se pun în practică toate proiectele politice îndreptate în direcţia creşterii nivelului de bunăstare al populaţiei şi al protecţiei celor mai puţin norocoşi dintre oameni. Majoritatea iniţiativelor mele legislative şi a luărilor de poziţie în Parlamentul României aparţin acestui domeniu de acţiune politică.
Am fost şi în mandatul trecut de deputat şi sunt şi în acesta membru al Comisiei pentru muncă şi protecţie socială. În urmă cu câteva zile, am revenit pe poziţia de vicepreşedinte al acestei comisii. Ţin să fac public acest lucru pentru că eu cred, acum mai mult decât oricând, în eficienţa echipei social-democrate la cârma acestei comisii. Se poate observa şi din noul program de guvernare şi din primele decizii luate ca urmare a punerii lui în aplicare că principala ţintă a social-democraţilor români are aceste două componente: răsplata corectă pentru munca depusă de cetăţenii români şi sprijinul material şi financiar acordat celor vulnerabili. Comisia pentru muncă şi protecţie socială trebuie să sprijine cu activitate legislativă această acţiune guvernamentală, generată de participarea Partidului Social Democrat la guvernare”, a transmis deputatul Eugen Neaţă.