Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

Burlănescu şi-a dat demisia din funcţia de subprefect

Prefectura Vâlcea a rămas fără unul dintre subprefecţi. Marius Adrian Burlănescu şi-a depus luni, 26 aprilie, demisia din funcţie, însă acesta spune că nu are nicio legătură cu rezultatul alegerilor sau cu vreun factor politic extern. Burlănescu susţine că se va întoarce la viaţa economică.

„Este adevărat că am renunţat la această funcţie, însă vreau să menţionez din start că nu m-a forţat nimeni să iau decizia. Îmi aparţine în totalitate. La mijloc nu e vorba de nici un factor politic. Nu are legătură cu politica. Mă voi întoarce în mediul privat, de unde am venit”, a declarat fostul subprefect al judeţului Vâlcea. Burlănescu va explica detaliat motivele pentru care a renunţat la funcţia de subprefect miercuri într-o conferinţă de presă, alături de conducerea instituţiei. Burlănescu a fost numit subprefect la recomandarea PDL, în octombrie anul trecut, după ce PSD a ieşit de la guvernare, iar Petre Ungureanu a fost numit prefect.

Alexandra Ionescu

Articole Similare

One Comment

  1. noul subprefect de Valcea va fi Radu Renga sau Mircea Nadolu… parca vad.

Lasă un răspuns

Back to top button