Acasă Liga Nationala De la Vâlcea, la Bistrița. Băcăoanu va juca pentru Gloria

De la Vâlcea, la Bistrița. Băcăoanu va juca pentru Gloria

506
0

Printre jucătoarele de care SCM Rm. Vâlcea s-a despărțit în această perioadă se numără și pivotul Raluca Băcăoanu. În noul sezon, aceasta va îmbrăca tricoul unei echipe cu pretenții la podiumul Ligii Florilor. Este vorba despre Gloria Bistrița-Năsăud. Transferul acesteia a fost anunțat pe pagina de facebook a clubului bistrițean: ”Pivotul echipei naționale a semnat cu CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud! Una dintre cele mai valoroase jucătoare din țară, campioana naționala Raluca Băcăoanu își va continua cariera la Echipa de Suflet a Bistrițenilor!

Raluca Băcăoanu: «Această etapă din viața mea reprezintă un șir de noi obiective pe care doresc din suflet să le îndeplinesc împreună cu echipa. Sper ca acest an competițional să ne aducă numai rezultate foarte bune și în final să ne bucurăm cu toții. Știu că suporterii bistrițeni sunt alături de echipă și la bine și la greu, ceea ce mă bucură și mă face să aștept cu nerăbdare perioada competițională».

Raluca Băcăoanu și-a început cariera sportiva la Clubul Sportiv Școlar nr.1 Constanța. În anul 2008 a terminat junioratul și a semnat cu echipa HCM Unirea Slobozia, unde a jucat timp de 8 ani. A evoluat apoi pentru un sezon la CS Măgura Cisnădie. Un an mai târziu a semnat cu SCM Râmnicu Vâlcea, echipă cu care a devenit în sezonul 2018-2019 campioană națională și alături de care a câștigat și Supercupa României. Anul 2017 i-a adus și prima convocare la echipa națională, la nivel de senioare, cadru în care a lucrat cu Horațiu Pașca, pe atunci secundul lui Martin Ambros. Alături de celelalte tricolore și de antrenorul Gloriei 2018, Raluca a participat în 2018 la primul său Campionat European (Franța – locul IV) și în anul 2019 la Campionatul Mondial din Japonia. Bine ai venit Raluca!”