Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

Victor Ponta consideră firească alianţa PSD-PNL de la Vâlcea, împotriva PD-L

Victor Ponta, preşedintele PSD, nu se simte mai puţin mândru de Remus Grigorescu, chiar dacă acesta a pierdut alegerile pentru funcţia de primar al Râmnicului. Liderul social-democrat l-a felicitat pe colegul său pentru prestaţia din această campanie şi i-a transmis un mesaj de îmbărbătare.

Zilele trecute, acesta a spus că, pentru PSD, rezultatul din primul tur al alegerilor locale parţiale de la Râmnicu Vâlcea a fost un semnal pozitiv. „Pentru cei care nu ştiu, la alegerile locale din iunie 2008, candidatul PDL a avut 75 la sută din voturi, iar candidatul nostru – 8 la sută, situându-se pe locul trei. Faptul că, la doar doi ani distanţă, în turul al doilea, candidatul PDL a trebuit să se confrunte cu un coleg de-al nostru, care în primul tur a obţinut în jur de 30 la sută, iar în finală la 45 la sută, este un semn bun. Vă asigur că mă mândresc cu Remus, indiferent de rezultat”, a declarat Victor Ponta. Totodată, liderul PSD a ţinut să le mulţumească liberalilor pentru sprijinul acordat lui Remus Grigorescu în turul doi. Nu în ultimul rând, el a explicat că aceasta este o atitudine normală din partea Opoziţiei, atunci când la Putere se află un partid-stat precum PD-L. „Dacă în turul doi ar fi fost liberalul Bogdan Pistol, pentru el aş fi venit să fac campanie. La fel şi domnii Adrian Năstase, Ion Iliescu şi ceilalţi colegi. Dacă, de exemplu, peste doi ani, Bogdan Pistol va candida din nou şi va intra în turul doi, nu un coleg de-al meu, pe el îl voi susţine”, a adăugat Victor Ponta. Totodată, preşedintele PSD i-a prevestit un viitor politic foarte frumos lui Remus Grigorescu, în ciuda înfrângerii de duminică. (A.I.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button