Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga III

CSM Slatina, primul adversar pentru „constructori”

* vineri, 20 august, echipa antrenată de Cosmin Ursu şi Iulică Roşoagă va debuta pe teren propriu în noul campionat

Ghecon Lăpuşata va juca pentru cel de-al doilea an în Liga a III-a, debutul în noul sezon fiind programat de FRF pe teren propriu, contra nou-promovatei CSM Slatina. „Municipalii” din oraşul condus de Darius Valcov (soţul Laviniei Şandru) şi-au dobândit vara aceasta, pe terenul din Zăvoi, dreptul de a juca în cel de-al treilea eşalon. Aproape sigur, „constructorii” lui Mazilu îşi vor bifa cu această ocazie primele trei puncte, deoarece pot profita de lipsa de experienţă a adversarilor, precum şi de faptul că vor juca la Berbeşti, un teren imposibil pentru echipele obişnuite să joace „pe jos”, la firul ierbii. În runda a doua, Ghecon merge la FC Oltchim, pentru ca în cea de-a treia etapă să dea piept celor de la Turris-Turnu Măgurele.

Tot pe stadionul din Berbeşti

Acomodaţi cu stadionul din Berbeşti, acolo unde în returul sezonului 2009-2010 doar FC Caracal a reuşit să plece cu maximum de puncte (în ultima etapă, atunci când partida în cauză nu mai avea nicio miză), fotbaliştii lui Mazilu vor juca încă un an pe terenul Minerului.

Cosmin Ursu, antrenor principal: „Putem obţine o clasare în primele şapte locuri”

Antrenorul principal Cosmin Ursu e de părere că, dacă vor fi vigilenţi, s-ar putea clasa în primele sase-şapte echipe din campionat. Ba mai mult chiar, anumiţi oameni de fotbal au mers şi mai departe cu speculaţiile, susţinând că trupa lui Mazilu ar putea chiar şi promova în cel de-al doilea eşalon naţional. „Deocamdată, patronul nu ne-a comunicat bugetul pe care-l vom avea la dispoziţie pentru noul an competiţional. În funcţ de răspunsul pe care-l vom primi de la domnul Mazilu, vom stabili şi numărul de jucători care se vor afla în lot. În principiu, ştim cine rămâne şi cine nu după amicalurile disputate în ultimele două săptămâni. Oricum, vreau ca lotul să aibă în jur de 20-21 de jucători, pentru a avea concurenţă pe posturi. Anul acesta suntem mai bine organizaţi decât vara trecută. Am trecut în 2009 printr-o experienţă nu tocmai plăcută, cu care nu vrem să mai avem de-a face. Cred că, vara viitoare, ne vom situa pe o poziţie fruntaşă. Ăsta e şi obiectivul nostru, să depăşim rezultatul de anul acesta”, a spus „principalul” Cosmin Ursu.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button