Liga II

CS Dacia Mioveni – CSM Rm. Vâlcea 1-0

Codaşi în Liga a II-a

* echipa de fotbal din Zăvoi a pierdut cel de-al cincilea meci consecutiv din acest sezon

CSM Rm. Vâlcea a clacat din nou şi a rămas fără niciun punct în Liga a II-a şi după cea de-a cincia etapă. La finele săptămânii trecute, mai precis vineri, 25 septembrie, jucătorii pregătiţi de Sorin Bucuroaia şi Dumitru Teleşpan au fost învinşi la limită (0-1), la Mioveni, de echipa locală CS Dacia.

Prea mici, pentru un război prea mare!

Profitând de avantajul terenului propriu, argeşenii s-au năpustit spre poarta vâlceană încă din primele minute de joc. Prima ocazie periculoasă la poarta lui Tufişi l-a avut însă în prim-plan pe fundaşul CSM-ului, Marian Posteucă. Vâlceanul a fost foarte aproape de un autogol antologic în minutul 8, atunci când a respins greşit o minge care a trecut din fericire peste transversală. Vâlcenii şi-au arătat pentru prima oară „colţii” în minutul 19, atunci când Gogoşoiu a sprintat pe partea stângă, dar a fost faultat de Năuiu chiar înainte de a pătrunde în careu, iar „municipalii” s-au ales doar cu o lovitură liberă, finalizată de Cr. Bratu cu un şut peste poartă. Pentru elevii lui Sorin Bucuroaia lucrurile s-au complicat după minutul 29, atunci când veteranul Cr. Bratu a fost eliminat de pe teren. Vâlcenii au acuzat din plin şocul rămânerii în inferioritate numerică, iar până la pauză au încercat doar să blocheze atacurile jucătorilor de la CS Dacia Mioveni. În prelungirile primei reprize, argeşenii au înscris prin Roberto Ayza, care a reluat cu capul o centrare venită de pe partea stângă, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Vâlcenii au terminat meciul în genunchi

Vâlcenii au revenit de la vestiare decişi să obţină măcar un punct din deplasarea de la Mioveni, dar rezultatul alb de pe tabela de marcaj n-a mai durat mult timp. Golul victoriei argeşene a picat în minutul 58, atunci când brazilianul Ayza a reluat cu capul, din 8 metri, o centrare venită de pe partea dreaptă, care a prins pe picior greşit defensiva vâlceană: 1-0. După golul încasat, CSM Rm. Vâlcea n-a mai putut emite prea multe pretenţii în faţa jucătorilor antrenaţi de Cristi Negru, care au zburdat în continuare pe teren, având şi alte şanse de a înscrie. Posibilităţile „municipalilor” de a restabili măcar egalitatea s-au redus simţitor după minutul 76, atunci când a survenit a doua eliminare în tabăra vâlceană, fundaşul central Nicolae Diţă fiind eliminat pentru un fault în postură de ultim apărător.

Au evoluat pentru CSM Rm. Vâlcea: Tufişi – Tomozei (30’ Ad. Ganea), Hapaină, Diţă, M. Posteucă, Balauru (80’ M. Rădulescu), I. Popescu, Mitu, Fl. Sandu, Cr. Bratu, Gogoşoiu (89’ Vasile).

Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button