Liga II

Eliminaţii Bratu şi Diţă stau minim câte două meciuri pe tuşă

Chiar dacă nici cei mai optimişti suporteri vâlceni nu credeau că elevii lui Sorin Bucuroaia pot să obţină un rezultat pozitiv în duelul de vinerea trecută, fotbaliştii de la CSM şi-au jucat şansa până la capăt la Mioveni. Din păcate, misiunea echipei din Zăvoi a fost îngreunată şi de eliminările survenite în tabăra vâlceană, doi dintre veterani, Cristi Bratu şi Nicolae Diţă, plecând mai devreme la vestiare.
Mai întâi, în minutul 29, Bratu (cândva jucător la Dacia Mioveni) a primit cartonaşul roşu din partea arbitrului de centru Dragoş Teodor (Constanţa) pentru lovirea peste faţă a unui adversar, în urma unei faze în care vâlceanul îl faultase în prealabil din spate pe argeşeanul Săndulescu. Ulterior, în minutul 76, a fost eliminat şi Diţă, pentru că l-a „cosit”, în postură de ultim apărător, pe Cl. Ionescu.
Interesant este faptul că în perioada cât s-au aflat pe teren, ambii jucători eliminaţi au purtat banderola de căpitan: Bratu până în minutul 29, iar Diţă din minutul 29 şi până în minutul 76. Cei doi vâlceni au avut până la urmă şi aceeaşi soartă!
Mai mult ca sigur, pentru că au încasat direct cartonaşul roşu direct, eliminaţii Bratu şi Diţă vor sta fiecare minim câte două meciuri pe tuşă.

„Municipalii”, televizaţi pentru prima oară în acest sezon

Chiar dacă nu au făcut deplasarea la Mioveni, suporterii echipei vâlcene au putut fi alături de fotbaliştii antrenaţi de Sorin Bucuroaia prin intermediul televiziunii. Meciul pe care CSM l-a disputat vinerea trecută împotriva formaţiei CS Dacia Mioveni a fost transmis în direct de noul canal TV Dolce Sport.

Antrenorul Mihai Stoica nu este dorit de jucători la CSM

Noul finanţator de la CSM Rm. Vâlcea, Cătălin Rufu, şi-a dorit să-l aducă la cârma echipei din Zăvoi, ca director tehnic, pe antrenorul Mihai Stoica. Din câte se pare însă, fostul principal de la FC Snagov, care a făcut parte în acest sezon din staff-ul tehnic al grupării de primă ligă Astra Ploieşti, ca secund al lui Mihai Stoichiţă, nu prea este pe placul majorităţii fotbaliştilor de la CSM. În condiţiile în care negocierile dintre Stoica şi Rufu au şanse foarte mici să se mai concretizeze, jucătorii pot respira uşuraţi: de bunul mers al lucrurilor în Zăvoi se va ocupa în continuare tot Sorin Bucuroaia!

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button