Diverse

CS Chimia s-a remarcat la turneul de junioare II de la Caracal

* elevele Nicoletei Lazăr şi Cristinei Rouă au obţinut patru victorii din cinci meciuri şi s-au clasat pe locul 2, la egalitatea de puncte cu echipa organizatoare a întrecerii

În intervalul 1-3 octombrie s-a desfăşurat la Caracal primul turneu de juniore II din acest sezon, rezervat seriei F, din care fac parte şi trei echipe vâlcene: HC Oltenia, CS Chimia şi Gr. Şcolar Energetic. Toate grupările vâlcene au avut o comportare bună la această întrecere, însă dintre ele s-a remarcat CS Chimia, care a reuşit să obţină patru victorii din cinci posibile, astfel că s-a clasat la final pe locul 2, fiind devansată doar de echipa gazdă, CSŞ Caracal, care a avut un golaveraj mai bun. Elevele Nicoletei Lazăr au fost oprite din lupta pentru supremaţie chiar de colegele lor, alături de care s-au pregătit pe perioada verii. HC Oltenia a fost singura echipă care a reuşit să o răpună pe CS Chimia, care a cedat întâlnirea cu scorul de 32-30. Astfel, în urma rezultatelor înregistrate, CS Chimia s-a clasat, aşadar, pe poziţia secundă, fiind urmată de HC Oltenia, ocupanta poziţiei a III-a, în timp ce pe 4 s-a situat Grupul Şcolar Energetic. De amintit este faptul că doar primele două clasate se califică în faza următoare a competiţiei. Campionatul e lung, însă, astfel că toate cele trei formaţii vâlcene păstrează şanse de calificare la turneul semifinal. Mai sunt încă 5 turnee din sezonul regulat până când se vor stabili echipele calificate.
În altă ordine de idei, amintim că următorul turneu de junioare II se va desfăşura la jumătatea lunii noiembrie şi va fi organizat la Vâlcea, de Grupul Şcolar Energetic. (S.S.)

Rezultatele echipelor vâlcene la turneul de la Caracal, primul al sezonului:

CSŞ Caracal – HC Oltenia             24-20
Gr. Şcolar Energetic – Chimia Rm. Vâlcea     26-30
HC Oltenia – LPS Slatina            43-27
Chimia Rm. Vâlcea – HCM Craiova        34-20
CSŞ Caracal – Gr. Şcolar Energetic        31-26
Gr. Şcolar Energetic – HC Oltenia        29-27
LPS Slatina – Chimia Rm. Vâlcea        19-32
HC Oltenia – Chimia Rm. Vâlcea        32-30
Gr. Şcolar Energetic – HCM Craiova        21-18
HCM Craiova – HC Oltenia            25-28
LPS Slatina – Gr. Şcolar Energetic        15-29
Chimia Rm. Vâlcea – CSŞ Caracal        28-25

Articole Similare

One Comment

  1. In urmatorul turneu, de la „Energetic”, asteptam sa fie prezenti toti parintii, fratii, bunicii, prietenii si vecinii, sa sustina fetele de la H.C. Oltenia, Chimia si Energetic.
    PREZENTA OBLIGATORIE IN SALA DE SPORT „ENERGETIC”

    VA ASTEPTAM, ATI PROMIS !

Lasă un răspuns

Back to top button