Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga IV

Cozia Călimăneşti – Dinamo 2007 Rm. Vâlcea 1-1

Marcel Carabageac, atacat de „câinii” de pe CSŞ

* fiul fostei glorii a Chimiei a avut o misiune grea în Zăvoi, acolo unde a arbitrat derbiul dintre Cozia şi Dinamo 2007

La scurt timp după ce a revenit în arbitraj, Marcel Carabageac a avut parte de un episod nu tocmai plăcut. Delegat la centru, la partida dintre Cozia Călimăneşti şi Dinamo 2007 Rm. Vâlcea, Carabageac a stârnit mâhnire în rândul „câinilor” de pe CSŞ, care au considerat că acest derbi judeţean trebuia să fie arbitrat de o persoană cu ceva mai multă experienţă. Dinamoviştii i-au reproşat arbitrului că nu a văzut un penalty evident produs asupra lui Tănase, la scorul de 0-0, atunci când un jucător al Coziei trebuie eliminat, ca urmare a unei imprundenţe comise în calitate de ultim apărător. Cei care au deschis scorul au fost „alb-roşii”, prin Tănase, în minutul 30, în timp ce Cozia a stabilit egalitatea prin Mitrea, cu 20 de minute înainte de finalul partidei.

Laurenţiu Mustăţea: „Mi-e scârbă, scârbă, scârbă!”

Patronul de la Dinamo 2007 Rm. Vâlcea a contestat modul în care fiul lui Iancu Carabageac a arbitrat partida de pe „sintetic”, apreciind, totodată, că acesta nu era cel mai potrivit pentru a oficia un astfel de derbi. „Carabageac e un arbitru destul de bun, dar care nu a mai oficiat un meci de o bună perioadă de timp. Consider că s-a făcut o greşeală prin delegarea lui la această partidă. De ce spun asta? Păi, în primul rând, am fost privaţi de o lovitură de la 11 metri, pe care toţi spectatorii au văzut-o, numai centralul nu. În plus, fundaşul Coziei trebuia eliminat pentru un fault produs asupra jucătorului meu. Mă bucură faptul că, după încheierea partidei, spectatorii au recunoscut că am fost dezavantajat de arbitraj, pentru că astfel lumea înţelege că nu sunt nebun. Greşeala mea a fost că nu l-am recuzat pe Carabageac, în condiţiile în care ştiam că acesta nu mai oficiase un meci de ceva timp, fiind plecat în Dubai. Nu pot să-mi explic de ce toţi arbitrii greşesc numai în defavoarea lui Dinamo. Mi-e scârbă, scârbă, scârbă de ceea ce se întâmplă în campionat”, s-a exprimat Laurenţiu Mustăţea cu privire la meciul de pe „sintetic”.

Gabriel Mangalagiu: „Jumătate dintre dinamovişti trebuiau eliminaţi”

Antrenorul Coziei Călimăneşti a criticat stilul de joc violent al „alb-roşilor”, care erau puşi permanent numai pe scandal. „Dinamo e obişnuită să acuze tot timpul arbitrajul şi e nemulţumită permanent de felul cum cineva o arbitrează. Sincer, de când antrenez, nu am mai întâlnit vreo echipă care să se remarce prin atâta indisciplină. Jumătate dintre dinamovişti trebuiau să fie eliminaţi de pe teren, la felul cum se comportau. La orice decizie a arbitrilor, ei comentau şi strigau că nu sunt lăsaţi să joace corect. Şi să ne lase cu vrăjeala că au avut un 11 metri neacordat, pentru că ne-am săturat de astfel de declaraţii. Eu regret faptul că, în ultimele 10 minute de joc, puteam să mai înscriem un gol şi să plecăm acasă cu trei puncte”, a precizat antrenorul Coziei.
În ultima perioadă, conducerea echipei de fotbal din Călimăneşti a luat în calcul varianta de a evolua în Liga a III-a din sezonul 2010-2011, în condiţiile în care oraşul-staţiune va dispune de una dintre cele mai frumoase baze sportive din judeţ. Gabriel Mangalagiu nu agreează întocmai această soluţie luată pe ultima sută de metri, susţinând că echipa sa mai are încă multe de demonstrat în Liga a IV-a. „Eu sunt adeptul unei promovări ca urmare a câştigării campionatului şi a meciului de baraj. Oricum, în momentul de faţă, doar patru-cinci jucători de-ai mei ar putea face faţă în Liga a III-a. De aceea, consider că mai avem de muncă până să devenim o echipă solidă, care să nu se mai încurce în meciurile accesibile”, a mai subliniat Gabriel Mangalagiu.

Lucian CORNECI

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button