Politica

Conservatorii au cerut o staţie Antena 1 la Vâlcea

Conducerea centrală a Partidului Conservator a reluat în calcul posibilitatea sprijinirii filialei de la Vâlcea inclusiv prin înfiinţarea unei staţii Antena 1 în judeţul nostru.

Asta după ce, în urmă cu câţiva ani, pe vremea când preşedintele PUR Vâlcea era Mircea Perpelea, a luat naştere această idee, la care s-a renunţat la puţin timp după aceea.
Informaţia că, din nou, această strategie este luată în serios, ne-a fost confirmată de vicepreşedintele PC Bogdan Deaconu, care ne-a creat impresia că ar fi noul protector şi coordonator al filialei de la Vâlcea. Viceliderul conservator ne-a mărturisit că, după conferinţa judeţeană de alegeri, mai mulţi colegi din organizaţia condusă de Mircea Stănculescu i-au solicitat sprijinul, sub această formă. „N-ar fi exclus ca staţia Antena 1 de la Râmnicu Vâlcea să funcţioneze până la finele acestui an. Eu aşa cred, că sunt toate şansele să fie inaugurată chiar în 2010”, a anunţat Bogdan Deaconu.
Conservatorii vâlceni cred că, dacă acest vis li se va împlini, vor putea să-şi transmită mai uşor mesajele. În plus, ei se aşteaptă să capete o putere fantastică, pentru că un canal media de o asemenea forţă înseamnă acumularea unui important bagaj de informaţii. Iar informaţia, evident, înseamnă putere, foarte multă putere.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button