Diverse

Conducerea clubului Oltchim, dispusă să meargă tot pe mâna lui Radu Voina

* antrenorul care a dus echipa vâlceană, în premieră, în finala Ligii Campionilor, este dorit, în continuare, pe banca tehnică

Deşi s-a tot zvonit că Oltchim ar urma să apeleze în sezonul viitor la serviciile unui alt tehnician (în acest sens avansându-se două variante, ambele vizând antrenori de peste hotare, precum francezul Olivier Krumbholz sau ungurul Peter Kovacs), săptămâna trecută conducerea clubului vâlcean a anunţat că în principiu este dispusă să meargă tot pe mâna lui Radu Voina. De altfel, şi managerul general al SC Oltchim SA, Constantin Roibu, a precizat că nu intenţionează să facă modificări la nivelul conducerii tehnice în această vară. Preşedintele Ioan Gavrilescu a declarat însă că o decizie în ceea ce îl priveşte pe Radu Voina se va lua după o şedinţă a Consiliului de Administraţie. Aşa cum se cunoaşte, după meciul cu Univ. Reşiţa, ultimul joc oficial al Oltchim-ului în acest sezon, antrenorul Radu Voina a dat de înţeles că ar putea părăsi Vâlcea, deoarece nu i s-a propus până atunci prelungirea contractului, scandent pe data de 30 iunie.

„De ce să nu stau liniştit, să-mi plimb nepoţii?”

Din câte se pare, Radu Voina ar fi fost dispus să-şi ia un an de pauză după perioada grea petrecută la Vâlcea (care s-a întins pe durata a 15 luni). „Am 60 de ani, de ce să nu stau liniştit, să-mi plimb nepoţii?”, ar fi spus tehnicianul. Altfel, Voina se teme probabil şi de un recul în viitorul sezon, oarecum normal la unele echipe. Hypo, Larvik şi Gyor s-au întărit, echipele din Rusia rămân renumite pentru forţa lor, iar de Viborg – câştigătoarea ultimelor două trofee ale Ligii Campionilor – nu trebuie să mai spunem nimic în plus.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button