Diverse

Federaţia Europeană de Handbal a felicitat clubul Oltchim

* săptămâna trecută, gruparea vâlceana a primit o scrisoare din partea preşedintelui forului european, Tor Lian

După parcursul de excepţie al Oltchim-ului în Liga Campionilor, toţi specialiştii din handbalul feminin european au fost de acord că echipa vâlceană are jucătoare de certă valoare şi că prezenţa în finala competiţiei este o consecinţă normală. Fără îndoială, Oltchim şi-a creat astfel o imagine pozitivă pe plan internaţional, din care va avea de câştigat inclusiv sportul românesc.
Imediat după returul cu Viborg HK de la Bucureşti, Federaţia Europeană de Handbal (EHF) a trimis o scrisoare de felicitare clubului vâlcean, apreciind modul deosebit în care Oltchim a organizat manşa secundă.

„Clubului Sportiv OLTCHIM Rm. Valcea

Domnule preşedinte,
Dragi prieteni ai handbalului,

În numele Federaţiei Europene de Handbal, am dori să profităm de ocazie pentru a vă mulţumi dumneavoastră şi clubului Oltchim Rm. Vâlcea pentru organizarea şi cooperarea strânsă privind comercializarea şi prezentarea finalei Ligii Campionilor la handbal feminin – ediţia 2009/2010 – care a avut loc la Bucureşti.
Reprezentând Federaţia Europeană de Handbal cu această ocazie specială, atât EHF cât şi EHF Marketing ar dori să extindă mulţumirile lor tuturor persoanelor implicate în realizarea acestui meci feminin de top foarte agreabil. Prin grija avută privind organizarea jocului într-o atmosferă sportivă şi foarte primitoare, clubul a creat o imagine pozitivă a sportului în România, care dă greutate de reprezentare în plan afirmativ a handbalului în Europa.
Noi vă felicităm pe dumneavoastră şi echipa pentru că aţi luat parte la finala celei mai interesante competiţii de top a cluburilor europene feminine şi aşteptăm cu nerăbdare să vă revedem în sezonul următor al Ligii Campionilor.

Cele mai bune urari,
Preşedinte EHF – Tor LIAN
Secretar general – Michael WIEDERER
EHF Marketing – Peter VARGO”

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button