Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Administratie

CJ Vâlcea a repartizat 25 de miliarde pentru cofinanţarea proiectelor

Conducerea Consiliului Judeţean Vâlcea a repartizat 25.039 mii lei pentru cofinanţarea proiectelor derulate de primării. Deşi suma este destul de mică, 86 de primării din totalul celor 89 au primit bani pentru demararea sau continuarea investiţiilor în infrastructură.

Romulus Bulacu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, susţine că „o floare nu e suficientă pentru a se face primăvară”, astfel că problema principală pe care judeţul nostru o are în continuare se referă la „imposibilitatea asigurării sumelor corespunzătoare pentru cofinanţarea proiectelor importante”. „Nu numai judeţul Vâlcea se confruntă cu această situaţie. Problema pe care întreaga ţară o are este, desigur, lipsa de fonduri pentru cofinanţări. Trebuie să ajutăm primarii să îşi ducă la sfârşit proiectele aflate în derulare pentru drumuri, canalizare, alimentare cu apă, şcoli sau cămine culturale. Banii nu sunt suficienţi, dar este un mic pas pe care îl facem în direcţia cea bună”, a declarat Romulus Bulacu. Democrat-liberalul a precizat că banii provin din cota de 22 la sută din impozitul pe venit încasat la bugetul de stat la nivelul judeţului Vâlcea şi din sumele defalcate din TVA pentru echilibrarea bugetelor locale.

Alexandra Ionescu

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button