Politica

Cîlea, Persu şi Roibu, la un mic pas de împăcare cu familia Tudor şi VTV

Ion Cîlea, preşedintele PSD Vâlcea, le-a dezvăluit zilele trecute unor ziarişti că Gheorghe Smeoreanu l-ar fi vizitat de curând, arătându-se dornic să renunţe la atacurile împotriva sa şi lansându-i chiar propunerea unei împăcări.
Potrivit surselor noastre, Ion Cîlea nu a respins această „ofertă”, alimentând astfel şi zvonurile conform cărora n-ar fi exclusă o eventuală revenire a familiei Tudor în PSD. Pe marginea acestui subiect, Dumitru Persu, unul dintre cei mai informaţi social-democraţi din Vâlcea, s-a ferit să facă prea multe comentarii, explicând sec că „în politică, este posibil orice”. „Din punctul meu de vedere, este limpede că familia Tudor nu-şi găseşte locul la PD-L şi că în largul său s-ar simţi tot la PSD. Mai mult, nu am ce să vă spun. Este posibil orice, dar, repet, e prima oară când aud aşa ceva”, a declarat secretarul executiv al PSD Vâlcea.
În oraş, se aude că soţii Ion şi Maria Tudor ar urma să se împace nu numai cu Ion Cîlea sau Dumitru Persu, ci şi cu directorul general de la Oltchim, Constantin Roibu. De altfel, se presupune că tot scandalul n-ar fi izbucnit din cauza acestora, ci a scăpării de sub control a politicii editoriale a postului VTV. Din interiorul televiziunii, am aflat că, acum mai bine de o săptămână, lui Silviu Popescu nu i-ar mai fi dat voie să intre într-o emisiune, în care îşi propusese să-l atace din nou pe Constantin Roibu.

Articole Similare

One Comment

  1. S-ar simti in largul lor la PSD? Serios? Asadar, concentratia de JIGODII de la PSD e la fel de mare ca la PD-L.
    Eu cred ca m-as simti mai in largul meu daca aceste JAVRE de Tudori, Gutai, „armasari”, PERSI, SMEORENI si altii s-ar duce naiba din orasul asta pe care l-au secatuit. AFARA JEGURILOR!!!

Lasă un răspuns

Back to top button