Acasă Diverse Brigada Noastră şi-a pierdut liderul din ultimii ani! Robert Vlădăşel a predat...

Brigada Noastră şi-a pierdut liderul din ultimii ani! Robert Vlădăşel a predat ştafeta

816
0

”În Europa şi în toată ţara, s-a auzit de Vâlcea CAMPIOANA”, spune un vers cântat la fiecare meci al echipei de handbal de la poalele Capelei. Într-adevăr, s-a auzit de Oltchim, de SCM, de Vâlcea peste tot pe continent, iar acest lucru nu doar datorită rezultatelor, ci şi a atmosferei din Sala Traian. Toate echipele care au ajuns la Vâlcea au apreciat modul în care suporterii formaţiei locale îşi încurajează favoritele. Un aport important la spectacolul din tribune l-au avut cele două galerii, Brigada Noastră şi Brigada Zăvoi. La Brigada Noastră, lider a fost Bogdan Vlădăşel. A venit, însă, timpul să predea ştafeta. Vlădăşel a anunţat, zilele trecute, că va rămâne alături de grupul său frumos, dar nu se mai poate implica la acelaşi nivel. Costel Ungureanu a devenit noul conducător al Ligii Suporterilor Vâlceni şi al galeriei Brigada Noastră.

”Începând cu meciul de la Buzău, grupul nostru are un nou lider, în persoana lui Costel Ungureanu. În anii în care eu am fost liderul acestui grup, mi-am dorit întotdeauna să fac lucrurile la superlativ! Mi-am dorit ca acest grup să ajungă unul respectat în ţară şi într-o oarecare masură cred că am şi reuşit acest lucru! Am condus un grup frumos, un grup unit! A venit însă momentul să fac un pas în spate! Motive sunt mai multe, principalul fiind lipsa de timp! În momentul în care i-am anunţat pe băieţi intenţiile mele şi i-am întrebat pe cine propun ei pentru a coordona grupul, răspunsul a fost acelaşi din partea tuturor: Costel! L-am asigurat de toata susţinerea mea, de faptul că voi face tot ce pot pentru ca împreună să realizăm lucruri importante şi pe viitor! De acum înainte voi vorbi doar în numele meu, nu o voi mai face în numele grupului decât dacă mi se va solicita acest lucru! În final vreau să vă mulţumesc tuturor pentru toată susţinerea voastră din toţi aceşti ani extraordinari şi să vă asigur pe toţi de respectul şi preţuirea mea! Fraţii mei, indiferent ce s-ar întâmpla, rămânem aceiaşi şi niciodată nu lăsăm steagul jos! E datoria noastră!

P.S. FELICITĂRI echipei noastre pentru jocul extraordinar de joi seara! Deşi am observat că există şi anumiţi fani ai echipei oaspete care plâng că au fost dezavantajaţi de arbitraj, Vâlcea este învingătoarea meritorie! Suporterii neutri cred că sunt 100% de acord cu mine!”, a fost mesajul lui Robert Vlădăşel, referitor la decizia sa şi viitorul galeriei Brigada Noastră. Felicitări, Robert, pentru tot ce ai făcut şi faci pentru sportul vâlcean! Felicitări tuturor celor care îşi rup din timpul şi resursele financiare proprii pentru a încuraja sportul şi sportivii vâlceni în drumul spre marea performanţă!