Diverse

Brand-ul „Brigada Zăvoi” a fost înregistrat la OSIM

Cel mai galonat club de handbal feminin din ţară, CS Oltchim Rm. Vâlcea are acum parte de o galerie cu adevărat profesionistă. A avut loc o reorganizare a Brigăzii Zăvoi, formată în prezent din 80 de membrii cotizanţi, care beneficiază de susţinerea conducerii clubului chimist şi a sponsorului SC Oltchim SA. „Vrem să fim şi noi, galeria, la nivelul echipei. Lucrurile încep să meargă acum pe făgaşul normal. Rolul nostru este să încurajăm echipa, nu să răspundem cu violenţă verbală în momentele grele. Venim acum cu o nouă atitudine şi pentru ca totul să meargă aşa cum ne-am propus, vom accepta în galerie doar persoane serioase, dedicate echipei noastre de suflet, Oltchim Rm. Vâlcea. Vrem să ne dezicem de cei care au dat dovadă de neseriozitate şi au creat probleme prin deplasările făcute în ţară sau în străinătate. Acum totul funcţionează legal, am creat Asociaţia «Fan Club Brigada Zăvoi», care are statut juridic. Beneficiem şi de sprijinul societăţii Oltchim, am încheiat un contract de sponsorizare, vom încerca să mai atragem, de asemenea şi alţi sponsori, pentru a ne putea desfăşura activitatea în mod profesionist şi astfel să ajutăm echipa de handbal să obţină noi performanţe”, a declarat preşedintele Asociaţiei „Fan Club Brigada Zăvoi”, Constantin Tîlvănoiu. De menţionat este şi faptul că noua conducere a galeriei Oltchim a înregistrat marca „Brigada Zăvoi” la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci, astfel că nimeni, de acum înainte, nu se va mai putea folosi de acest brand. Noua şi totodată vechea (din actualul staff fac parte persoane care şi în trecut s-au aflat în galerie, precum Mircea Nicolae, în prezent vicepreşedinte al asociaţiei) brigadă Zăvoi îşi doreşte să susţină echipa de handbal vâlceană în toate deplasările din acest sezon de Champions League, iar până atunci, să ajungă la cel puţin 100 de membri cotizanţi. Mai multe detalii referitoare la înscrierile în galeria „Brigada Zăvoi” vă pot fi oferite de Constantin Tîlvănoiu, pe care îl puteţi găsi la numărul de telefon 0766.838.789. (S.S.)

Articole Similare

8 Comments

 1. ce sa spun domne. mare galerie acesti impostori. si mari suporteri. daca i-ati vedea poza lu talvanoiu asta v-ar bufni rasul instantaneu. ati furat numele adevaratilor suporteri dar lucrurile nu vor ramane asa. dar cred ca deja ar trebui sa va desfintati pt ca nu mai aveti benner. cel putin codul onoarei asta spune. dar stiti voi ma taranilor ce e aia onoare???

 2. ORICUM CEL CARE A FURAT BENARU NU RAMANE NE PEDEPSIT INA SE CERCETEAZA SE STIE SI CINE E ASA CA MAI MULTE DETALI SUNATIMA PE MINE 0766782442

 3. Frumos reportaj, ma bucura ca adevaratii fani daca am inteles bine au peste 80 de membrii adevarati, care incurajeaza aceasta echipa si la bine dar si la rau.”Baietilor Rai” va ramane din cate am inteles, sa va resemnati sau sa mai furati un banner, asta va caracterizeaza :prostia si hotia;sau poate treceti pe la magazinele de etno`…

 4. Bv baieti ! Cinste voua 😀 ma bucura ce am citit in Arena Valceana ! Frumos.
  Fanii adevarati trebuie sa fie cu aceasta echipa minunata !

 5. adevaratii suporteri se vor vedea pe parcurs. daca voi va numiti adevarati suporteri atunci dc furati benare,si batjocoriti echipa de handbal pt ca astfel de lucruri nu le fac decat oamenii fara caracter si stiti bn la cn ne referim. Pacat ca unii dintre voi mai au o sansa dar nu stiu sa profite de ea,sau mai bn zis le place in mizerie alaturi de cei care deja traiesc in mizerie. Pacat ca ati patat numele galeriei si al echipei de handbal.

 6. voi nu sunteti decat niste oameni de nimic care nu au nici o treaba cu acest sport.Voua nu va plac decat scandalurile si hotiile.Lumea s-a saturat de voi asa ca lasati pe altii care ne fac cinste sa ne reprezinte echipa de handbal si orasul RM.VALCEA. Apropo de onoare:chiar stiti ce e aia onoare daca furati si batjocoriti pe altii?

 7. onoare:chiar stiti ce e aia onoare daca furati si batjocoriti pe altii?
  voi vorbiti cat ati furat la bucuresti asta nu va intrbati?

Lasă un răspuns

Back to top button