Liga IV

Cosmin Văcaru, letal în Treapt, în minutul 94

Vacaru* finul patronului Laurenţiu Mustăţea a marcat golul victoriei

Deşi a ieşit cu capul sus din întâlnirile susţinute contra echipelor plasate în prima parte a clasamentului, Flacăra Horezu pare, momentan, lipsită de strategie de joc şi de energia necesară pentru a termina „în picioare” anul 2010. După ce a pierdut cu AS Şirineasa, în urmă cu două runde, trupa pregătită de Vicenţiu Marinescu a mai capotat o dată, cu Dinamo 2007, chiar pe teren propriu. „Alb-roşii” au deschis scorul, prin tânărul Virgil Tănase, pentru ca hurezenii să stabilească apoi egalitatea şi să conducă cu 2-1 până în minutul 90, după care „câinii” au trecut la acţiune, muşcând de alte două ori în mai puţin de trei minute. Mai întâi, Lucian Pătularu a înscris din penalty, după un henţ produs în careul advers, apoi finul lui Laurenţiu Mustăţea a adus bucuria în rândul „haitei”. Astfel, Cosmin Văcaru s-a demarcat dintre fundaşii adverşi şi a băgat-o în plasă, spre mulţumirea deplină a patronului său.

Vicenţiu Marinescu: „Nu se dădea niciodată penalty în minutul 92”

Antrenorul echipei din Treapt susţine că, în mod normal, un arbitru cu mai multă experienţă decât centralul Adrian Lazăr nu ar fi acordat niciodată penalty cu doar câteva zeci de secunde înainte de final. „Episodul cu pricina s-a produs cam aşa: un balon care a fost executat de adversari în blocajul nostru a ricoşat în mâna lui Glăvan, în minutul 92. În primul rând, henţul a fost involuntar, apoi Lazăr trebuia să se gândească la faptul că mai era puţin de jucat şi trebuia să fluiere finalul. Văcaru ne-a taxat pe contraatac şi a înscris în ultima fază de joc”, spune Marinescu.

Laurenţiu Mustăţea: „Le mulţumesc mult jucătorilor mei”

„Le mulţumesc foarte mult jucătorilor pentru această victorie extraordinară. Sincer, Dinamo nu arată a echipă de pe locul 8. merităm să fim mai sus. Poate că în retur situaţia se va schimba”, a punctat pe scurt Mustăţea. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button