Liga II

Boro, supărat că a fost schimbat

În startul partidei, când CSM-ul a rămas în inferioritate numerică, Boroiban a fost cel sacrificat la schimbare de către antrenorul Artimon. Atacantului nu i-a fost pe plac şi a părăsit terenul nervos. Nu şi-a salutat colegii, mergând direct la vestiare. Pe culoar a lovit cu putere în pereţii tunelului, gestul sau fiind auzit de multă lume. La conferinţa de presă de după meci, antrenorul Alin Artimon a spus: „Nu i-am dat explicaţii lui Boroiban pentru că l-am schimbat şi nici nu văd de ce i-aş da explicaţii. Jocul mi-a dat dreptate că nu am greşit bazându-mă pe păstrarea lui Roman în teren. Despre gestul său de indisciplină nu am ce să zic, voi analiza cazul în momentul în care o să ştiu exact cum s-a comportat Boroiban!”

Îndemnurile lui Conea, ignorate
La golul de 2-0 reuşit de Roman, crainicul Vali Conea a încercat să încălzească atmosfera cerându-e suporterilor să strige numele celui care a înscris. Îndemnurile sale n-au avut succes, chiar dacă Vali a subliniat că vâlcenii trebuie să se comporte ca pe „marile stadioane”. Diferenţa a făcut-o faptul că marile stadioane cu care se poate compara Municipalul din Zăvoi ar fi, la numărul de suporteri, doar Steaua şi Dinamo când joacă cu porţile închise. Practic, la Luceafărul Pesceana sau Saldi Cernişoara în Liga a V-a sunt mai mulţi suporteri decât la un meci al CSM-ului, de aici şi apatia din tribune.

Trandafir, din nou ostil presei
Face cum face şeful din Zăvoi, Alin Trandafir, şi se leagă de presă ori de câte ori are ocazia. După ce a rămas de pomină declarând că CSM-ul nu promovează din cauza presei şi că nu vrea să mai vadă ziarişti pe la stadion, Trandafir a sărit şi la gâtul televiziunii Vâlcea 1 pe motiv că nu poate transmite meciurile fără acordul său. Ultima boacănă a lui Trandafir s-a produs la meciul cu Arieşul: când boss-ul din Zăvoi l-a văzut pe ziaristul Ionel Gerea că a intrat spre vestiare pentru a se duce să-şi ia o strică de apă, preşedintele a strigat ca din gură de şarpe cerându-le oamenilor de ordine să-l evacueze pe inofensivul ziarist.

Golurile lui Popa, dedicate Simonei
Cu greu putem evidenţia un jucător după meciul cu Arieşul. Toată echipa a jucat bine, iar Iulian Popa s-a remarcat prin cele două goluri. Prezent la conferinţa de presă, autorul golurilor a ţinut să mulţumească publicului şi antrenorilor pentru încrederea acordată, iar golurile a spus că i le dedică prietenei sale, Simona.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button