Liga II

Fost portar al echipei naţionale, Tufişi revine în poartă la CSM

* antrenorul Artimon ar putea apela la Robert în meciul de la Deva

CSM Rm. Vâlcea este una dintre puţinele echipe care îşi asiguraseră poarta prin serviciile a doi portari foarte buni – Rusandu şi Perianu – iar ca a doua rezervă se află talentatul juniori Brănescu. Necazurile au curs unul după altul: Rusandu accidentat şi Perianu eliminat îl aduc pe Artimon în situaţia de a-l avea la Deva doar pe Brănescu, însă anticipând parcă evoluţia lucrurilor, săptămâna trecută a fost re-legitimat Robert Tufişi, antrenorul cu portarii de la CSM.
La conferinţa de presă de după meci, Alin Artimon s-a arătat surprins de faptul că se ştia despre legitimarea lui Robert şi a recunoscut că ia în calcul, în mod serios, folosirea lui Tufiş la meciul de la Deva. Ultima echipă la care a evoluat Tufiş a fost FC Cisnădie, în Liga a III-a, însă experimentatul portar a mai evoluat în Liga I la Farul Constanţa, UTA Arad şi Gloria Bistriţa, iar prin Liga a II-a a trecut pe la mai multe echipe printre care Forex Braşov şi Inter Gaz Bucureşti.
La finele anului trecut, după ce Tufişi a semnat contractul cu CSM, antrenorul Alin Artimon declara: „Robert Tufişi va fi doar antrenor cu portarii, nu şi jucător. Sunt mulţumit de Perianu şi Rusandu şi nu îmi mai doresc în lot un alt portar”! Niciodată să nu spui niciodată!

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button