Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Diverse

Bogdan Pruteanu a jurat că nu mai pune piciorul în Grecia

Bogdan Pruteanu, unul dintre tinerii liberali de perspectivă de pe meleagurile noastre, ne-a reţinut atenţia, săptămâna aceasta, cu câteva lucruri extrem de interesante. 1. la finele lunii iulie, el şi-a petrecut concediul împreună cu familia şi câţiva prieteni în Corfu. „Foarte tare!” – veţi spune, însă n-a fost deloc aşa.

Nevoit să mănânce tot felul de lighioane

În afară de faptul că acolo, omul nu a găsit mai nimic din ceea ce se aştepta, iar gazdele i-au dat să mănânce nişte lighioane foarte urâte şi cu un gust oribil, la drumul de întoarcere spre casă, el a fost oprit şi sancţionat de nişte poliţişti, evident, pentru o faptă pe care tânărul susţine că oamenii legii ar fi umflat-o ca o gogoaşă: un detector de radar demontat, găsit prin portbagajul maşinii. Fiind tratat necuviincios de către autorităţile elene, care la un moment dat au început să folosească un ton foarte ridicat, Pruteanu a sunat la Ambasada României la Atena. În zadar, însă. Cei care ar fi putut să-l ajute erau prinşi în grătare cu mititei şi bere. După ce au reuşit să-l intimideze şi au semnat procesul verbal în locul său, grecii l-au pus să plătească o amendă de 2.000 de euro, sau 1.000 pe loc.

Amendă de 2.000 de euro

În final, Pruteanu a cedat şi a aruncat ca la nuntă cu valuta. De parcă nu trecuse prin destule, tot atunci a aflat că barul său de lângă „24 de trepte” a fost devastat de nişte OZN-uri de la Goranu. Ajuns în România, vă daţi seama!, a mai aflat că oraşul său natal e la fel de închis şi belit cum îl lăsase, să Romeo Rădulescu e în continuare primar, micul zgâmboi-paliu Cosmin Constantinescu viceprimar, că traiul e aşa cum e, pensiile sunt mici, alocaţiile clienţilor săi de bază nu se măresc, alimentele şi întreţinerea se scumpesc continuu, că ţara s-a cam dus pe copcă. Tot după ce a ajuns acasă, Pruteanu, inventiv cum e, a scornit o idee interesantă pentru a combate blestemul grecesc abătut asupra sa. Alături de alţi tineri din Râmnic, el s-a apucat să construiască un site împotriva a tot ceea ce ar putea să le ofere Grecia turiştilor străini.

Abonamente la meciurile CSM pentru toate firmele din oraş

O altă idee care i-a venit după concediu, dar pe care o va materializa după ce va deveni consilier municipal, este legată… nu, nu de turism, ci de sport. Pruteanu, care foarte curând îi va lua locul lui Ion Nicolae în CL, va propune ca toate firmele din Râmnic, la zi cu dările către bugetul local, să beneficieze de cel puţin un abonament gratuit la meciurile CSM. „Păi, decât să stea stadionul gol, echipa să nu aibă niciodată o susţinere serioasă în tribune, mai bine să punem în aplicare ideea asta. Sunt mii de firme în oraş. Asta înseamnă mii de suporteri. Iar Clubul nu pierde nimic, ba din contră, pentru că, în primul rând, toate aceste firme plătesc controversată taxă de cultură şi sport, pe care încă nu am aflat cum o foloseşte primăria. În al doilea rând, nu e deloc rău ca oamenii de afaceri, mai mici sau mai mari, să fie apropiaţi de echipă, să n-o mai vadă, ştiu eu, ca pe o povară, ori altfel decât trebuie. Poate că, atunci, unii dintre ei vor fi convinşi chiar să susţină financiar echipa, aflată din câte ştiu eu, în acest moment, în mare dificultate”, aprecia Pruteanu.

Articole Similare

One Comment

  1. Cred ca e prima pers.pe care o aud/citesc careia nu-i place Grecia !!! Iar de amenda, ce-a facut a aterizat cu avionul pe autostrada????

Lasă un răspuns

Back to top button