Politica

Bogdan Pruteanu a intrat la încălzire. Ion Nicolae se pregăteşte să părăsească şi Consiliul Local

În loc să găsească o modalitate inteligentă de a-şi cere scuze colegilor pentru că a turnat presei informaţii confidenţiale şi şi-a lovit sub centură unii colegi, Ion Nicolae îşi elimină singur orice şansă de a fi cruţat de către Delegaţia Permanentă a PNL Vâlcea, care, în luna iunie, urmează să ia o hotărâre în ceea ce priveşte propunerea BPT de a-l suspenda pentru un an de zile din partid.

Rămas încă, pentru o scurtă vreme, în funcţia de consilier municipal al Râmnicului, Ion Nicolae a refuzat să susţină ultima iniţiativă a liberalilor Eduard Vârlan şi Adrian Panduraşu, motiv pentru care acum, el riscă să fie chiar exclus din PNL. Dacă acest lucru se va întâmpla, în locul său, în Consiliul Local, va intra un tânăr liberal. Este vorba despre Bogdan Pruteanu, proprietarul cafenelelor Esentzza din Râmnicu Vâlcea, care fusese rugat, se pare, să-i cedeze locul lui Ioan Florescu, al cincilea pe lista candidaţilor PNL la alegerile locale din iunie 2008, dar a declinat această propunere.
În momentul de faţă, liberalii au trei reprezentanţi în Consiliul Municipal al Râmnicului, însă unul doar pe hârtie. De câteva săptămâni, Ion Nicolae se comportă ca un „satelit” al grupului PD-L, urmărindu-şi, ca întotdeauna, interesele personale. Vă reamintim că, înainte de a fi suspendat din PNL, Ion Nicolae a fost sprijinit de noua conducere pedelistă a primăriei, dar şi de consilierii Puterii, pentru a obţine un schimb de terenuri pe care Mircia Gutău l-a dezavuat şi respins întotdeauna.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button