Bogdan Popescu sugerează conducerii CET Govora să nu mai ascundă gunoiul sub preş

PNL Bogdan Popescu– unii liberali nu mai tolerează hoţia şi minciuna!

Liberalul Bogdan Popescu le dă dreptate ziariştilor vâlceni şi cere conducerii CET Govora să dea curs solicitărilor formulate de aceştia în baza Legii 544/2001, mai ales în condiţiile în care se presupune că societatea nu are nimic de ascuns şi nimeni nu a furat sau fură de acolo.
Spre deosebire de şeful său de la CJV, Gică Păsat, despre care se spune că a făcut afaceri cu CET-ul, tânărul penelist are curaj şi susţine că este corect ca jurnaliştii şi cetăţenii din acest judeţ să aibă acces la informaţiile de interes public. „CET Govora nu este în faliment. Este o societate fără de care nici USG, nici Oltchim nu pot exista.

Nu s-a ajuns încă în situaţia în care să nu poată fi plătite salariile la CET. În acest moment, se gândeşte o reorganizare a cheltuielilor. Ştiu că cineva din presă a cerut Consiliului Judeţean lista furnizorilor, însă nu este treaba noastră, ci a CET. Ei trebuie să pună la dispoziţia presei datele cerute, nu CJ. Nu este în regulă ca această instituţie să devină paratrăznetul lipsei de comunicare din altă parte. Personal, am cerut tuturor celor din conducerea CET comunicare cu mass – media”, a declarat Bogdan Popescu, insistând ca directorul Zelici şi ceilalţi din conducerea CET să publice lista tuturor furnizorilor, din ultimii ani.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button