Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

Bogdan Pistol şi-a dat demisia

Bogdan Pistol, candidatul PNL la funcţia de primar al Râmnicului la alegerile locale parţiale din 18 aprilie, a decis să-şi asume eşecul de duminică într-un mod în care cei mai mulţi dintre politicienii vâlceni n-ar fi avut curajul să o facă.

Acesta şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale, rămânând un simplu membru al partidului. După ce a făcut acest gest, el şi-a manifestat din nou regretul că râmnicenii au venit în număr foarte mic la vot. Bogdan Pistol a anunţat, totodată, că o vreme va sta departe de politică, dezamăgit pesemne şi de faptul că electoratul este mai atras de circ şi de politicienii controversaţi decât de proiectele adevărate, de lucrurile constructive şi într-adevăr benefice pentru comunitate. Întrebat dacă intenţionează să candideze şi în 2012 pentru funcţia de primar al Râmnicului, Bogdan Pistol a spus, zâmbind, că un astfel de scenariu este puţin probabil dacă nu imposibil. „Consider că mai am foarte multe de spus în politica vâlceană, dar deocamdată am decis să mă detaşez de această zonă, să mă reculeg în sânul familiei, să analizez cu atenţie tot ceea ce s-a întâmplat, unde anume lucrurile nu au funcţionat aşa cum ar fi trebuit, ce e de făcut pe viitor”, a precizat fostul lider al PNL Râmnicu Vâlcea. Nu în ultimul rând, el a ţinut să le mulţumească tuturor celor care i-au acordat votul duminică, dar şi colegilor din organizaţie care s-au implicat activ în campania sa.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button