Politica

Bogdan Pistol a obţinut un scor mult sub aşteptări

Cea mai mare surpriză a primului tur al alegerilor de la Râmnicu Vâlcea a reprezentat-o scorul exagerat de mic obţinut de Bogdan Pistol, candidatul PNL pentru funcţia de primar. Acesta a acumulat doar 5.671 de voturi, adică mai puţin decât la alegerile din 2008, când l-a înfruntat pe Mircia Gutău şi s-a clasat pe locul al doilea.

Culmea, de această dată, liberalul a avut şi cea mai activă campanie, încheiată că vizita lui Crin Antonescu la Râmnicu Vâlcea, cu un marş impresionant prin Ostroveni, dar şi cu un concert susţinut de Maria Dragomiroiu, Petrică Mîţu Stoian şi formaţia Antract. Cârcotaşii din interiorul PNL spun însă acum că toate aceste lucruri nu au contat pentru că Bogdan Pistol, ca şi Remus Grigorescu, nu ar fi reuşit să scoată în evidenţă suficient de mult părţile negative ale candidatului PD-L, băgat până în gât în afacerile gri din acest oraş. După părerea lor, dacă adversarii lui Romeo Rădulescu ar fi răspuns cel puţin cu aceeaşi intensitate atacurilor venite din partea pedeliştilor, turul doi ar fi fost mult mai echilibrat. Cu câteva zile înainte de ziua votului, PD-L a împânzit Râmnicul cu un jenant ziar de partid, în care Pistol şi Grigorescu erau măcelăriţi. Cei la care a ajuns fiţuica respectivă nu au ştiut că aceasta este sponsorizată din banii lor şi nici că atacurile iniţiate prin intermediul acesteia nu au fundament. Din păcate, presa locală a privit de pe margine această măgărie, neluând atitudine în niciun fel. Deşi, e limpede că, prin gestul lor, pedeliştii au tras o palmă fiecărui jurnalist cât de cât profesionist din Râmnic. Nu mare ne-ar fi mirarea ca, în aceste condiţii, până în 2012, PD-L să radă de pe piaţă toată presa mai mult sau mai puţin independentă, creându-şi propriile canale de comunicare în masă. „Epurarea” a început deja, însă prostia sau foamea îi face pe mulţi să nu observe ce se întâmplă.

Articole Similare

One Comment

  1. N-ai ce le face, e un oras de rahat, cu oameni de rahat, au exact ce merita, pacat ca mai suntem cateva mii, din vechea garda de ramniceni adevarati, nu veniti pe conducta, care trebuie sa traim in halul asta, din pricina prostiei, inculturii, lacomiei, rautatii, ignorantei si ticalosiei celorlalti. Cat despre presa aservita, mancatoare de kk, o sa aiba surpriza sa afle cate cazane cu smoala calitatea I ii asteapta pe lumea cealalta. Astia n-au mama, tata, suflet, numai ei si banul! Ordinari blestemati, ne au pe toti pe constiinta, cu concursul generos al plebei tampite si decerebrate! Curve de oameni, ne vand viitorul pe miliardele infecte ale lui Romeo!!! DE CE NU MA MAI SIMT IN LARG IN ORASUL MEU? Pentru ca L-AU DISRUS EI, SLUJITORII DIAVOLULUI SI CATEVA ZECI DE MII DE CRETINI INCONSTIENTI SI BUNI DE DUS DE NAS!

Lasă un răspuns

Back to top button