Politica

Bleotu, convins că, în 2012, va reprezenta PSD în lupta pentru preşedinţia CJV

Deputatul Vasile Bleotu, liderul PSD Drăgăşani, a agitat din nou apele în interiorul organizaţiei judeţene, după ce a sugerat că se apropie momentul în care Ion Cîlea va trebui să se retragă din prima linie a partidului.

Parlamentarul a reiterat că nu va candida pentru funcţia de preşedinte al PSD Vâlcea, la alegerile din iunie, mulţumindu-se deocamdată cu scaunul de primvicepreşedinte al filialei, pe care vrea să i-l tragă de sub fund deputatului Aurel Vlădoiu. Social-democratul a mai spus că, în 2012, va candida pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea, iar colegii săi îi vor acorda tot sprijinul în acest sens.
Deocamdată, oficial, Ion Cîlea nu a răspuns niciuneia dintre aceste provocări, însă, se aude că, la mai toate adunările locale de alegeri la care participă, nu se sfieşte să se plângă că Vasile Bleotu i-ar purta sâmbetele şi l-ar vorbi de rău la diverse emisiuni televizate. Pe de altă parte, apropiaţii lui Ion Cîlea susţin că acesta nu se teme de o eventuală confruntare cu liderul PSD Drăgăşani în competiţia pentru şefia organizaţiei, ba chiar şi-ar dori ca parlamentarul să-şi ia inima în dinţi şi să-şi testeze forţa în partid, pentru vedea că nu se bucură de atât de mult sprijin cum ar crede.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button