Liga V

Oltul Drăgoeşti nu s-a mai înscris în campionat

* echipa înfiinţată de viceprimarul comunei Drăgoeşti, Gheorghe Melente, şi-a anunţat prezenţa în Liga a V-a din sezonul viitor

Din acest sezon, în competiţiile organizate sub egida AJF, trebuia să apară o nouă echipă de fotbal: Oltul Drăgoeşti. Formaţia înfiinţată de viceprimarul comunei Drăgoeşti, Gheorghe Melente, nu a confirmat însă prezenţa în Liga a V-a, doarece nu a reuşit să adune jucători suficienţi pentru a începe campionatul.

Gheorghe Melente: „Îmi pare foarte rău că nu am reuşit să ne activăm în Liga a V-a”

Gheorghe Melente, cel care a avut iniţiativa de a pune pe picioare o echipă de fotbal la Drăgoeşti, ne-a precizat că lucrurile au decurs bine în această vară, sportul-rege fiind iubit şi în comuna de pe malul Oltului. „Oamenii din comună au primit cu bucurie vestea că la Drăgoeşti îşi desfăşoară activitatea o echipă de fotbal. Tocmai de aceea, îmi pare foarte rău că nu am reuşit să ne înscriem în Liga a V-a. Din 2011 însă, Oltul Drăgoeşti se va număra cu siguranţă printre participantele în Campionatul Judeţean”, ne-a precizat Melente.

Teo Ciobanu – antrenor la Drăgoeşti

Părerile de rău sunt şi mai mari dacă ţinem cont de faptul că viceprimarul Gheorghe Melente izbutise să atragă alături de echipa de fotbal şi un sponsor extrem de potent din punct de vedere financiar, patroana discotecii „Disco Life” din Drăgoeşti fiind dispusă să investească la Oltul Drăgoeşti. Prin intermediul acesteia, a fost instalat în postul de antrenor Teo Ciobanu, fosta glorie a Chimiei Rm. Vâlcea de odinioară, care a pregătit ultima oară pe FC Nova Lăpuşata, în sezonul 2004-2005 al Diviziei C. Din păcate, după câteva antrenamente, majoritatea jucătorilor au… renunţat! Din acest motiv, Oltul Drăgoeşti a rămas cu mai puţin de zece fotbalişti în lot, iar participarea în Liga a V-a a fost compromisă.
Până ce Oltul Drăgoeşti va ajunge să joace în Campionatul Judeţean, adică peste un an, jucătorii rămaşi la echipă vor continua să se antreneze sub comanda lui Teo Ciobanu, în acest sens fiind stabilit câte un antrenament pe săptămână, dar şi mai multe meciuri amicale. În plus, pe parcursului sezonului 2010-2001 va fi completat şi lotul cu care echipa lui Melente va activa în Liga a V-a.

Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button