Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Alte sporturi

Baschetbalistele CSŞ-ului au primit autografe de la Cristina Ciocan

În intervalul 27 iunie – 3 iulie, la Braşov, s-a desfăşurat Festivalul Naţional de minibaschet. Turneul destinat sportivelor născute în perioada 1998 – 2000 a adunat la start 27 de echipe provenite de la cele mai importante cluburi de profil din ţară. Printre acestea s-a aflat şi formaţia pregătită de antrenoarea Manuela Cornea la Clubul Sportiv Şcolar Rm. Vâlcea. Astfel, au evoluat pentru gruparea din Sala „Capela” următoarele baschetbaliste: Mihaela Ştefania Cataragă, Andreea Gherghina, Teodora Braviceanu, Adelina Maria Cruceru, Ioana Necşulescu, Maria Alexandra Apostol, Mihaela Alexandra Diaconu, Livia Adriana Duduială, Ioana Aida Soubra, Mihaela Daneş, Ştefania Bitică şi nu în ultimul rând, Dariana Teodora Cornea, fiica antrenoarei Manuela Cornea.
„Am lipsit timp de doi ani de la această competiţie şi doresc să precizez că am rămas cu o impresie foarte plăcută legată de modul în care s-a desfăşurat. În seria noastră au fost cinci echipe deosebite, una dintre ele câştigând medalia de bronz. Alte două au făcut parte din cele mai bune opt formaţii alte turneului. Spre uimirea mea, la concurs au fost foarte puţine grupări ale CSŞ-urilor şi multe ale cluburilor particulare. Eu am alcătuit o echipă mai mult pe fugă pentru că oricum, la acest festival mai importantă este participarea decât rezultatul. Vreau să vă spun că până şi fetiţa mea Teodora, care este mai mică de vârstă decât colegele sale, a înscris două coşuri”, ne-a declarat Manuela Cornea.
Antrenoarea a mai precizat că, la finalul turneului, Federaţia Română de Baschet le-a oferit tuturor sportivelor medalii, diplome şi tricouri, care ulterior au fost semnate de binecunoscuta baschetbalistă Cristina Ciocan.
„Toate fetele au fost bucuroase şi entuziasmate pentru faptul că au fost premiate. Foarte mult a contat pentru ele şi momentul în care Cristina Ciocan le-a dat autografe pe tricourile primite de la federaţie”, a adăugat Manuela Cornea. (O.D.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button