Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Alte sporturi

Antrenoarea Manuela Cornea se perfecţionează la Timişoara

În perioada 6-8 august, la Timişoara, va avea loc un stagiu naţional de perfecţionare a antrenorilor de baschet. La cursurile de specializare organizate în Banat va participa şi profesoara Manuela Cornea de la Clubul Sportiv Şcolar Rm. Vâlcea.
„Din câte am înţeles, printre altele, în acest an vor avea loc şi discuţii cu privire la schimbarea normelor de control pentru junioare, iar startul campionatului va fi probabil programat pentru luna octombrie”, a precizat antrenoarea.
După o pauză de cinci săptămâni, pe data de 5 iulie, în Sala „Capela” a avut loc reunirea lotului echipei CSŞ Rm. Vâlcea. Manuela Cornea a afirmat că intenţionează ca în luna august să desfăşoare un stagiu de pregătire cu junioarele sale pe litoralul Mării Negre.
„Ne dorim să mergem într-un cantonament, însă nu am stabilit detaliile deplasării, totul fiind momentan lăsat la latitudinea fetelor şi a părinţilor lor”, a încheiat Manuela Cornea. (O.D.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button