Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga IV

AS ŞIRINEASA

Ionuţ Săraru s-a legitimat la AS TERMO RADET Bucureşti

* tânărul fotbalist vâlcean a marcat deja primul gol pentru noua sa echipă, care evoluează de asemenea în Liga a IV-a

O dată cu finalizarea cursurilor liceale, Ionuţ Săraru, fiul primarului din Şirineasa, Dan Săraru, a fost, oarecum, pus în situaţia de a alege între a-şi aprofunda cunoştinţele într-un anumit domeniu prin urmarea cursurilor unei instituţii de învăţământ superior sau a face fotbal de performanţă. Şi-ar fi dorit să le poată îmbina pe amândouă, din anumite motive nu s-a putut, astfel că a pus pe primul loc facultatea. Ionuţ Săraru se specializează în Capitală în administrarea afacerilor, în cadrul Universităţii Bucureşti. Datorită rezultatelor bune obţinute la examenul pentru admiterea la facultate, Ionuţ se numără printre puţinii studenţi care nu plătesc taxă, existând posibilitatea ca din următorul an universitar să primească bursă de merit, poate chiar o bursă pentru continuarea studiilor în străinătate. Fiul cel mare al primarului din Şirineasa s-a descurcat foarte bine şi la prima sesiune de examene. A absolvit şapte examene cu nota 10 şi două examene cu nota 9, astfel că la final de semestru s-a ales cu o medie generală destul de bună. În aceste condiţii, i-a fost greu să mai dea o importanţă deosebită şi fotbalului. A venit în vacanţă, când a putut, la antrenamentele formaţiei AS Şirineasa, pentru care a evoluat în turul campionatului, dar n-a mai reuşit să continue la echipa tatălui său. Îşi dorea să se transfere la o formaţie de Liga a III-a din apropierea Bucureştiului, însă a ratat pregătirea de iarnă, astfel că a fost nevoit să accepte şi o echipă de Liga a IV-a. A plecat de la AS Şirineasa la AS TERMO RADET Bucureşti, o grupare susţinută de Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice, situată pe locul 2 într-una dintre cele trei serii ale Ligii a IV-a din Bucureşti, acolo unde fruntaşă este Metaloglobus Bucureşti. Ionuţ Săraru a marcat încă de la debutul pentru AS TERMO, în prima etapă a returului, iar săptămâna trecută a jucat şi în derbiul pentru primul loc, partidă pierdută însă de formaţia sa.
La noua sa echipă din Capitală, Săraru are condiţii bune, contract şi prime de joc, dar şi o bază pe care se pregăteşte de nivelul Oltchim-ului, situată în apropiere de lacul Floreasca, existând chiar perspective că va ajunge cu această formaţie în Liga a III-a. • Simona SIMA

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button