Politica

Ana Preoteasa, extrem de dezamăgită de prestaţia primarului Râmnicului

Ana Preoteasa, lidera TNL Râmnicu Vâlcea, are o părere foarte proastă despre primarul Râmnicului.
În opinia sa, activitatea lui Romeo Rădulescu şi a „echipei” acestuia lasă de dorit din mai multe puncte de vedere.

„Din păcate, trebuie să spun că activitatea actualului primar al oraşului este nu numai foarte slabă, ci şi haotică, necoordonată şi mult sub aşteptări. Fiind tânăr, ca şi noi, ne aşteptam la mai mult dinamism din partea sa, la mai multă hotărâre şi cursivitate în acţiuni. Fără îndoială că şi aşteptările celor care l-au votat sau au acceptat tacit aşteptata sa victorie în alegeri, neprezentându-se la urne, au fost cu altele. Acum, toată lumea e dezamăgită. Şi nu trebuie să mire pe nimeni că, acum, râmnicenii şi-au dat seama că au făcut o greşeală. Uitaţi-vă la şantierele nesfârşite din oraş, la reparaţiile făcute la lucrări abia încheiate. Se repară de 2-3-4 ori o stradă, aceeaşi care fusese asfaltată poate cu o săptămână înainte. Pe banii cui? Pe nervii cui? Ai noştri, ai tuturor. În plus, nu cred că, în România, la ora actuală, există un oraş mai prăfuit decât Râmnicul. Nu ştiu dacă cei care locuiesc pe Calea lui Traian sunt conştienţi că riscă să se şi îmbolnăvească dacă povestea asta mai durează mult”, a apreciat Ana Preoteasa. Totodată, preşedinta tinerilor liberali din municipiu a sugerat că Râmnicul este prăfuit şi din alt punct de vedere. „Dincolo de blocarea circulaţiei, generată de canalele deschise la tot pasul, de săpături, spărturi, gropi, aşa, ca după bombardamente, pe timp de pace, deranjantă este şi partea mai puţin văzută a acestor investiţii făcute haotic. Până la urmă, să ne prefacem că nu ne mai deranjează aşa tare că femeile cu copii mici, cu cărucioare, bătrânii, riscă enorm atunci când ies pe străzi. Dar şi atunci ne deranjează asemănarea izbitoare dintre bordurile puse în Râmnic şi cele din curtea firmei lui Videanu. Poate că primarul a înscris oraşul la emisiunea „Pe muchie de cuţit” şi a uitat să ne transmită şi nouă acest lucru. Bineînţeles că sunt multe de spus, de reproşat actualului edil al oraşului. Lumea îi cunoaşte acum nivelul, dar nu mai are ce să facă. Din punctul nostru de vedere, o altă problemă majoră este şi aceea că Râmnicul nu mai este un oraş sigur. A devenit un fel de paradis al infractorilor, al hoţilor. M-au cutremurat statisticile, numărul de spargeri etc. Cred că, şi din acest punct de vedere, autorităţile sunt superficiale. Nu ştiu cum s-o spun mai elegant, dar activitatea actualului primar, în general, îmi aminteşte de sintagma aceea – „Petrică, fă-te că lucrezi!”. El putea deveni un model pentru tineri, iar asta nu-l cota nimic. A eşuat însă şi din acest punct de vedere”, a concluzionat Ana Preoteasa.

Articole Similare

One Comment

  1. As vrea sa-l intreb pe Romeo Radulescu daca firma Delta ACM mai face sensuri giratorii cu 25 miliarde cum a fost cel din Ostroveni. 6 miliarde cel mai noi sens giratoriu de la BCR. As putea sa le fac eu cu cei de la ADP cu un miliard toate!
    As vrea sa-l intreb pe aces BOC al Ramnicului daca isi mai vinde mult pielea pentru fotoliu de primar…pentru ca el nu ar fi castigat niciodata PRIMARIA daca nu ar fi decis sa fie Marioneta lui Udrea.
    ESTI O MARIONETA…dar vezi sa nu ajungi langa Gutau… Se zice ca furi azi, furi maine, dar intr`o zi s`ar putea sa ajungi printre proscrisi…vezi sa nu o superi pe tanti Nuti ca o sa iti iei sapun la fund cat cuprinde, nu ca nu ti`ai luat pana acum la figurat…
    Imi este scarba cand ma gandesc ca un arogant ca tine poate conduce primaria pe post de marioneta.
    De zilele Valcii am sa iti fac cadou o cutie de vaselina, sa o tii preventiv, in caz ca o sa ajungi si tu pe la Colibasi.

Lasă un răspuns

Back to top button