Politica

Alina Târlea şi-a aranjat sânii

Alina TarleaEste sexy, este consilier municipal, nu ştie prea multă carte, normal, se numără printre tinerii din politică şcoliţi la OK, dar găseşte întotdeauna portiţe să promoveze. O cheamă Alina, nu Plugaru, ci Târlea, iar PD-L a avut mare grijă de ea. A fost pusă în CA Oltchim şi Acvarim. De câteva luni, ocupă şi funcţia de şefă a camerelor de la Hotelul Livadia, din Olăneşti. E foarte tare. Cool!

Divorţată şi cu o fetiţă de 15 ani, se spune că tânăra pedelistă are de ceva timp o altă relaţie, însă nu pare dispusă să dezvăluie identitatea bărbatului alături de care trăieşte, considerând că viaţa sa personală trebuie să rămână închisă pentru presă. Se pare că pe Alina o interesează mai mult aspectul său fizic decât problemele râmnicenilor. A recurs chiar la o intervenţie chirurgicală de mărire a sânilor. „Am o singură operaţie estetică. Sunt adepta intervenţiilor chirurgicale doar acolo unde ele se impun. Pentru mine a fost un lucru necesar. Avusesem o altă intervenţie anterior şi era necesară cea de remodelare. Îmi doream prea mult această operaţie şi nu am de ce să ascund că am recurs la o operaţie de mărire a sânilor”, îi mărturisea Târlea unei prietene. Despre Alina am mai aflat că nu îi place să piardă timpul prin magazine ori să cheltuiască o avere pe haine. „Contrar celor spuse de unii şi alţii, nu îmi place să pierd mult timp prin magazine. Nu am o anumită firmă de la care îmi cumpăr haine şi nici nu cheltui foarte mulţi bani. Mă îmbrac cu bun gust”, se mai destăinuia reprezentanta PD-L. Vacanţa sa din această vară pare să fie periclitată în mare măsură de noul său job. Târlea nu ştie dacă îşi va mai permite o vacanţă, dorind să îşi evidenţieze în această perioadă calităţile de bun manager. Mare păcat, fatăăă!

Articole Similare

3 Comments

  1. O parasuta care a avansat pe scara ierarhica fortat, chiar daca nu are nimic in cap. A terminat anul trecut o facultate de doi bani, dar a stiut sa-si foloseasca farmecele si sa ajunga in diverse AGA si CA fiindca a promovat-o Mircea Gutau. E o nulitate, daca deschide gura se face de ras. De-aia are nevoie de silicoane, ca sa fie in centrul atentiei. Pacat ca silicoanele nu imbunatatesc si mintea ! Face echipa perfecta cu vicele Constantinescu ( amandoi sint de aceeasi factura, conteaza cu ce esti imbracat, nu ce ai in cap),amandoi au idei de parvenire si imbogatire peste noapte. Fata are afaceri cu primaria printr o firma al carei actionar este tatal tanarului talent Evelin Dicu, unde ea este director (sau era!). Radulescu o tine in brate si vede in ea o mare valoare ! Cine se-aseamana, se-aduna !

  2. Publicand astfel de articole nu faceti decat sa promovati nonvalorile orasului. Cine e aceasta Tarlea ? O individa fara scoala dar cu pretentii de intelectuala si mare doamna, care a urcat pe scara ierarhica a politicului si administrativului local datorita silicoanelor. Daca ar durea prostia, fata ar urla toata ziua.

Lasă un răspuns

Back to top button