Liga IVFotbal

Alin Bunescu, hat-trick pentru Minerul Costești! Răcăreanu, din nou în iarbă după aproape doi ani de absență

Minerul Costești a terminat turul Ligii a IV-a pe locul 4. Fosta echipă de Liga a III-a s-a bucurat de succes în ultima rundă a anului. Formația coordonată de Bogdan Preda șu Lucian Pătularu s-a impus cu scorul de 4-2 pe teren propriu, cu Gușoeni. Nu a fost un joc ușor pentru gazde. CS Gușoeni, ca și în alte partide, a arătat bine, a avut o primă repriză în care putea înclina soarta întâlnirii în favoarea sa.
Oaspeții au marcat primii. ”Milan” Mitrache a profitat de o greșeală în defensiva adversă. Pătularu l-a pus sub presiune pe propriul portar, acesta a alunecat, iar Mitrache a avut de îndeplinit o simplă formalitate: 0-1. În minutul 16 s-a restabilit echilibrul pe tabelă. Neacșa s-a aflat la capătul unei faze frumos lucrată de gazde. A finalizat elegant, la colțul opus portarului: 1-1. Un minut mai târziu, Minerul a preluat pentru prima dată conducerea în acest meci. Bunescu a trimis un șut plasat, de la 25 de metri (2-1). Până la pauză, CS Gușoeni a pus sub presiune echipa adversă. Mitrache, Alexandru Nicolae, Marinescu, Lăutaru (cu o foarfecă), Ilinca au ratat șanse bune de a înscrie. Până la urmă, în minutul 45, s-a făcut 2-2 după o fază fixă, un corner. Ilinca a deviat, iar ”Taco” Mateiași, aflat în fața porții, a pus latul și s-a intrat la pauză la egalitate.
În debutul părții secunde au mai avut oaspeții o șansă de a înclina balanța în favoarea lor, după un șut de la distanță, scos de portar, apoi au redus motoarele. Minerul a început să stea mai mult în jumătatea adversă de teren. Gușoeni a cedat în ultimul sfert de oră. Bunescu a înscris pentru 3-2, Raul Obreja a încercat și el să-și treacă numele pe lista marcatorilor din câteva execuții pretențioase. În minutul 76, după o lovitură liberă, ”Taco” a fost aproape să-și treacă în cont dubla și să egaleze la 3. Portarul Padină a îndepărtat până la urmă pericolul, de lângă bară. În minutul 85, Raul Obreja a trimis o boltă peste apărare și Alin Bunescu a realizat hattrick-ul. Scor final: 4-2.
În ultima etapă din turul Ligii a IV-a a jucat pentru Costești, în premieră în acest sezon, și Ștefan Răcăreanu. Acesta a revenit în iarbă după aproape doi ani de pauză, perioadă în care a continuat să practice sport, dar unul extrem. Este pasionat și de motoare, de cursele de hard enduro.

Articole Similare

Back to top button