Diverse

Alin Barbu: pseudo-ziarist şpăgar, infect, incult, dar n-ai ce-i face!

Este un personaj infect, incult, şpăgar, pute groaznic, iar pentru 500 de mii la negru este în stare să o înjure şi pe mă-sa. De fapt, o face chiar şi gratis, pentru că, după cum cel puţin 30 de politicieni şi jurnalişti vâlceni pot confirma, zbiară prin instituţii şi sedii de partide că cea care i-a dat naştere – ca să-l cităm corect – „este o mare curvă!”. Trist, dar adevărat! Astfel de specimene sunt angajate să facă presă. Foştii săi colegii de la Info Puls şi Monitorul, care l-au dat afară imediat după ce s-au lămurit ce caricatură aveau în redacţii, ne completau spunând că are şi ceva probleme psihice.

În fine… Se numeşte Alin Barbu şi doar pentru faptul că este angajat cu un sfert de normă pe la câteva fiţuici de trist tiraj şi conţinut, emite pretenţii de mare ziarist. Despre „capacităţile” sale intelectuale nu are rost să vorbim prea mult. Când ne-a rugat să-l angajăm, l-am refuzat explicându-i şi motivele: nu ştie să scrie, să se exprime, are un renume foarte prost şi comportament specific unui dereglat mintal. Acest individ urât mirositor, certat cu familia, cu apa caldă şi săpunul a devenit de ceva vreme judecătorul tuturor jurnaliştilor din judeţul nostru, catalogându-i în fel şi chip în cele două publicaţii teleghidate financiar şi politic de unii membri PSD şi PC, care au dorit să facă un mic experiment în ceea ce priveşte presa, racolând ceea ce mai era la îndemână: scursurile. Ne este foarte greu să scriem despre o nulitate şi să-i facem oarecum publicitate, când avem subiecte mult mai importante de abordat, însă nu putem tolera la nesfârşit ca un nespălat, un neterminat din toate punctele de vedere, care îşi bagă şi îşi scoate ce vrea el în aproape toată presa, să rămână netaxat. Nimeni din breaslă nu-l mai suportă, toată lumea îl evită, pentru că e jegos, spurcat la gură şi obişnuieşte să ceară bani la negru pentru diverse servicii penibile pe care le oferă, cum ar fi, spre exemplu, să jignească şi să bălăcărească fără argumente jurnaliştii care îi pun la colţ finanţatorii. Unii îl aseamănă cu o javră care se crede pitbull şi mârâie de fiecare dată când stăpânii îi aruncă un oscior. Tocmai din aceste motive oameni precum deputatul PSD Vasile Bleotu sau democrat-liberalul Gheorghe Vieru şi-au atras antipatie şi multă vreme au fost ţintele ziariştilor.
Cum am putea să trecem cu vederea că, printre noi, există un individ care, deşi e paralel cu fenomenul jurnalistic, pute groaznic şi vine la conferinţele de presă cu turul pantalonilor mânjit de rahat, se crede superior tuturor, ţinând lecţii de presă ori de moralitate? Bine, după părerea noastră, cea mai mare vină o au cei care-i permit acestui impostor să facă presă, deşi ceea ce face el se numeşte cu totul altfel. Câţiva politicieni din zona Drăgăşani, dar nu numai, ne mărturiseau cum că Alin Barbu le-ar cere bani pentru a nu-i mai ataca. Aveam dinainte informaţii în acest sens, deci n-ar fi de mirare. Mai multe ziare locale au luat atitudine împotriva acestui trepăduş, însă, cum spuneam, încă se mai găsesc oameni dispuşi să profite de neterminaţii din presă. Ultimul politruc care l-a plătit să scrie împotriva unor jurnalişti care i-au arătat adevărata faţă este candidatul PC pentru funcţia de primar al comunei Cernişoara. Dar, sigur, această vară va fi una lungă şi vom avea grijă să-i luăm din nou la purecat şi pe el şi pe ceilalţi finanţatori ai trepăduşului.
Redacţia ARENA

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button