Administratie

Traian Ionescu versus Marian Obogeanu

• duminică se va decide învingătorul în Stoileşti

Mai sunt doar două zile până când în comuna Stoileşti se va decide cine este noul primar care să-i reprezinte pe cetăţeni în următorii patru ani. Cu riscul de a fi plictisit cititorii prin prisma mediatizării intense, aproape număr de număr, a bătăliei între Traian Ionescu şi Marian Obogeanu, un lucru este cert: am făcut-o explicit pentru a informa electoratul asupra viitorului pe care îl poate avea. Am lovit permanent în Obogeanu, pentru a arăta un adevăr gol-goluţ despre cel care vrea să pună mâna pe primărie. Cetăţenii trebuie să voteze cu inima şi cu gândul la viitor. Trebuie să aleagă persoana în care au încredere cel mai mult şi de care sunt siguri că nu îi va trăda.

Nu trebuie să rişte, pentru că se irosesc patru ani, timp în care comuna poate suferi schimbări majore. Ion Cîlea a promis că va reglementa problemele stoileştenilor, dar, totodată, stoileştenii trebuie să înţeleagă că în ultimii patru ani, timp cât a condus Traian Ionescu, lucrări mai mari nu puteau fi realizate. Primarii de origine PSD au acuzat frecvent discriminarea pe care o fac liberalii în alocarea de fonduri şi, în privinţa asta, au organizat un miting de protest în urmă cu câteva luni. Acum nu va mai fi nici problemă: Ion Cîlea va guverna în cei patru ani şi va aloca imparţial banii, în funcţie de priorităţi. Iar comuna Stoileşti este cu siguranţă pe agenda preşedintelui CJ. Că se vorbeşte că nu s-a mişcat nimic timp de patru este o aberaţie cât se poate mare. Există proiecte aprobate în valoare de milioane de euro, iar banii vor fi treptat alocaţi. Traian Ionescu nu putea schimba în patru ani cât au neglijat ceilalţi primari timp de zeci de ani. Cine neagă că nu s-au făcut lucruri importante este fie răutăcios fie nu cunoaşte situaţia de dinainte. Pe oricine câştigă în cursa pentru primărie îl aşteaptă o perioadă grea, în care va trebui să pună serios osul la treabă.
Oare cine va munci mai mult? Actualul primar, care s-a zbătut enorm sau Marian Obogeanu? De acum încolo rămâne la atitudinea electoratului din Stoileşti, care este singurul capabil să-şi desemneze reprezentantul la primărie.
Lucian CORNECI

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button