Alte sporturi

S-a încheiat etapa judeţeană de atletism

În urmă cu o săptămână a avut loc la Rm. Vâlcea etapa judeţeană a Campionatului Naţional de juniori. Astfel, la proba de 100 de metri masculin, pe prima poziţie s-a situat Adrian Mihăescu, de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”, fiind urmat de Radu Dragu de la Clubul Sportiv Chimia Rm. Vâlcea şi de Sorin Cioroianu de la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” din Drăgăşani. La concursul de alergare pe distanţa de 200 de metri, locul I a fost ocupat de Adrian Mihăescu de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”, iar medaliile de argint şi de bronz au revenit lui Marian Rădescu – Chimia şi Andrei Oprescu – CNMB. La 400 de metri plat, pe prima poziţie s-a situat un sportiv de la Chimia Rm. Vâlcea, pe nume Marian Rădescu, iar la cea de 800 de metri, Ionuţ Pantea din Drăgăşani a obţinut aurul. 

La săritura în lungime, primii trei clasaţi au fost în ordine: Andrei Oprescu, Radu Drăgan şi Alin Zgripcea. La aruncarea cu greutatea, monopolul a fost deţinut de atleţii de la CNMB,Văduva Adrian, Dragoş Constantinescu şi Robert Zămircaru. Ultima probă, cea de aruncare cu discul tot trei sportivi de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” s-au clasat pe primele locuri: Dragoş Constantinescu, Adrian Văduva, Robert Zămircaru.
La concursul pe feminin, câştigătoarele, în ordine, sunt următoarele: Simina Rizea, Andreea Fildiroiu şi Livia Trestianu – 100 m, Simina Rizea, Oana Călin şi Adelina Tufeanu – 200 m, Aura Vătafu, Oana Călin, Mihaela Creţu – 800 m, Laura Dumitraşcu, Oana Clăvac, Livia Trestianu – săritura în lungime, Laura Dumitraşcu, Oana Clăvac – triplusalt, Cristina Manolescu, Maria Mazilu – aruncarea cu greutatea. Următoarea etapă la aceeaşi categorie de vârstă va avea loc pe 21 iunie la Bucureşti şi se va intitula Concursul Naţional Grand Prix ,,Distrigaz Sud”.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button